- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη ο Γιώργος Βουλγαράκης
Προσχωρεί στην παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Δήμος Αθηναίων - Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Στην παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη προσχωρεί με την παράταξή του ο Γιώργος Βουλγαράκης
Εν όψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2023, του Οκτωβρίου, στην παράταξη «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη, προσχωρεί η δημοτική παράταξη «Αθήνα και πάλι Αθήνα», επικεφαλής της οποίας είναι ο πρώην Υπουργός και νυν δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Βουλγαράκης.
Η συναντίληψη για τα μείζονα προβλήματα της Αθήνας, τις προκλήσεις και κυρίως τις ανάγκες της πόλης υπήρξε σταθερή και εκφράστηκε εμπράκτως στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο ολοκληρώνει τον κύκλο του.
Ο Γιώργος Βουλγαράκης εντάσσεται στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον δήμο Αθηναίων.
Σε δήλωσή του, μετά από τη συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο κ. Βουλγαράκης, τόνισε:
«Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια μαζί με μια ομάδα φίλων και συνεργατών, ιδρύσαμε τη δημοτική παράταξη «Αθήνα και πάλι Αθήνα», με μοναδικό γνώμονα την βελτίωση της πόλης μας. Θέλω να πιστεύω ότι, τόσο εγώ προσωπικά, ως επικεφαλής της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και οι διαμερισματικοί μας σύμβουλοι, συμβάλαμε θετικά και σε πολλές περιπτώσεις αποφασιστικά στην κατεύθυνση αυτή.
»Είναι αλήθεια ότι όλη αυτή την περίοδο έγινε πραγματικό έργο. Έργο ορατό και μετρήσιμο. Η Αθήνα βγήκε από την απραξία ετών. Έγιναν σημαντικά βήματα σε τομείς που αφορούν στην καθημερινότητα του δημότη όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός, τα μικρά πάρκα, το πράσινο, ο πολιτισμός, ενώ δόθηκε έμφαση σε θέματα αλληλεγγύης, αναπλάσεων και ασφαλτοστρώσεων. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου ψηφίστηκαν ομόφωνα από όλες τις δημοτικές παρατάξεις.
»Έγιναν όλα όσα έπρεπε να γίνουν; Προφανώς όχι. Μένει να γίνουν ακόμα πολλά. Υπήρξαν αστοχίες; Φυσικά. Άλλωστε αστοχίες δεν έχει μόνο αυτός που δεν κάνει τίποτα. Το ζήτημα είναι να μπορεί να τις διακρίνει, ώστε να τις διορθώνει.
»Στη δημαρχία του Κώστα Μπακογιάννη το ισοζύγιο για την πόλη είναι θετικό. Είναι Δήμαρχος όλων των δημοτών που με το όραμα, την εμπειρία, τη θέληση και τον ενθουσιασμό του μπορεί να προσφέρει αυτό που έχει ανάγκη η Αθήνα.
»Αυτοί ήταν και οι λόγοι που αποφασίσαμε ως "Αθήνα και πάλι Αθήνα" να συστρατευτούμε ενεργά με την δημοτική παράταξη «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη, με την οποία θα είμαι και προσωπικά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
»Σε αυτόν τον αγώνα σας καλώ να συμμετέχουμε όλοι μαζί για να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.