- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανδρουλάκης: Δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τον κ. Βαρουφάκη
Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ηθελημένη διασπορά fake news
Στην Άρτα βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης - Συνομίλησε με πολίτες - Τι είπε για την επόμενη ημέρα των εκλογών και τις συνεργασίες
Από την Άρτα όπου περιόδευσε, το μεσημέρι της Τρίτης (25.04), ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ για ηθελημένη διασπορά fake news και προπαγάνδα εις βάρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, όταν επιμένει παρά τις διαψεύσεις περί «τερατογενέσεων».
«Για τον κ. Μητσοτάκη και το επικοινωνιακό του επιτελείο κάθε μέρα είναι Πρωταπριλιά. Ενώ έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τον κ. Βαρουφάκη και τους πρωταγωνιστές της δραχμής, αυτός συνεχίζει να διασπείρει fake news προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους πολίτες», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.
Κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να αφήσει τις θεωρίες συνωμοσίας και να απαντήσει σε ένα και μόνο ερώτημα: «Το πόρισμα της Επιτροπής, που ο ίδιος διόρισε, λέει ότι ο μοιραίος σταθμάρχης πήρε παράνομη μετάταξη. Τι έχει να πει στους υπουργούς του κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη, οι οποίοι μη σεβόμενοι τους νεκρούς δήλωναν ότι η εν λόγω μετάταξη είναι νόμιμη; Ποιος τελικά είναι ο υπεύθυνος στη Νέα Δημοκρατία γι' αυτό το κομματικό ρουσφέτι; Το δυστύχημα στα Τέμπη είναι χαραγμένο στη συλλογική μνήμη και ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την απόλυτη αλήθεια για τη Σύμβαση 717, η οποία εάν είχε υλοποιηθεί, αυτοί οι άνθρωποι σήμερα θα ζούσαν, όπως και για τις παράνομες ενέργειες αυτών, που δεν επέτρεψαν να υπάρχει έλεγχος ασφαλείας στα τρένα».
Ερωτηθείς για το προεκλογικό σποτ του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο οποίο εμφανίζονται νησιά του Αιγαίου και η Δυτική Θράκη ως εδάφη της γείτονος, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «Ο κ. Ερντογάν αλλά και ο κ. Κιλιντσάρογλου συνεχίζουν κάθε μέρα τις προσκλήσεις εις βάρος της πατρίδας μας. Η απάντηση σε αυτή την εθνολαϊκιστική πολιτική, που υπονομεύει κάθε συνθήκη καλής γειτονίας με την Ελλάδα, πρέπει να είναι συγκροτημένη από όλη την ευρωπαϊκή κοινότητα. Όποια ευρωπαϊκή χώρα συνεχίζει την επομένη των τουρκικών εκλογών, μετά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις, να πωλεί όπλα στην Τουρκία είναι συνένοχος. Στην Τουρκία πρέπει να επιβληθεί εμπάργκο όπλων, ώστε να καταλάβουν ότι καμία χώρα της Ευρώπης δεν πρόκειται να επιτρέψει να χρησιμοποιούν όπλα σε βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πιέζουν για περισσότερα ευρωομόλογα
Σφραγίζοντας έτσι ένα πυκνό διήμερο διπλωματικών επαφών
Υπογράμμισε ιδιαίτερα δε την ισχυροποίηση των διμερών σχέσεων και συνεργασιών
Kατά την ομιλία του Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ στο ΚΠΙΣΝ
«Μην αναρωτιέστε τι θα κάνουμε. Θα είμαστε στο πλευρό σας» είπε με έμφαση ο Γάλλος πρόεδρος
«Όχι» του δημάρχου Αθηναίων στον υπερτουρισμό - Προτείνει αυστηρούς περιορισμούς
Oι δύο ηγέτες υπογράμμισαν τη σημασία αμυντικής συνδρομής απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε τα στοιχεία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε τις ευρωπαϊκές προκλήσεις
Μητσοτάκης και Μακρόν επικύρωσαν τη διεύρυνση της συνεργασίας σε άμυνα, ενέργεια και παιδεία
Παρέμβαση με αιχμές για μεταρρυθμίσεις, θεσμούς και προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν δηλώσεις για τους ιστορικούς δεσμούς Ελλάδας-Γαλλίας και τη στρατηγική συνεργασία
Άριστη κρίνεται η μετεγχειρητική κατάσταση της συζύγου του πρωθυπουργού μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε τους ιστορικούς δεσμούς των δύο χωρών
Μετά την επίσκεψη στη φρεγάτα Κίμων, οι δύο ηγέτες επικυρώνουν τη νέα αμυντική συμφωνία
Στο κατάστρωμα της νέας ναυαρχίδας του Πολεμικού Ναυτικού οι δύο ηγέτες πριν τις υπογραφές στο Μαξίμου
Στον Πειραιά οι δύο ηγέτες για την επιθεώρηση του νέου αποκτήματος του Πολεμικού Ναυτικού
Οι συζητήσεις και τα πρόσωπα
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε η μικρότερη κόρη του, Δάφνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.