- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Ναι» από το ΠΑΣΟΚ σε ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς
«Οι πολίτες να συγκρίνουν προγραμματικές θέσεις και προτάσεις»
«Ναι» από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε τηλεμαχία με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων - Η θέση της κυβέρνησης και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.
Θετικό στη διεξαγωγή τηλεμαχίας με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο ελληνικό κοινοβούλιο είναι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, προκειμένου οι πολίτες να συγκρίνουν προγραμματικές θέσεις και προτάσεις.
Όπως μάλιστα αναφέρει σχόλιο του γραφείου Τύπου του κόμματος, «Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνιμα προσανατολισμένοι σε μια αυτοαναφορική μάχη για την προσωπική τους πολιτική επιβίωση».
Ντιμπέιτ με τους αρχηγούς όλων των κομμάτων επιθυμεί και η κυβέρνηση, με τον Άκη Σκέρτσο να δηλώνει ότι «πρέπει στο ίδιο τραπέζι να ακουστούν όλες οι απόψεις».
Ενώ σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, αναφέρει τα εξής: «Ο κ. Σκέρτσος επιβεβαίωσε σήμερα αυτό που από χθες είχαμε προβλέψει. Ότι ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μια φορά το βάζει στα πόδια από την τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα»
Άκης Σκέρτσος: Ναι στο ντιμπέιτ, αλλά με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς
«Στόχος μας, όπως επανειλημμένα έχει πει ο πρωθυπουργός, είναι η σύγκριση και όχι η σύγκρουση. Η διεξαγωγή ενός πολιτισμένου προεκλογικού διαλόγου, χωρίς τοξικότητα», είχε δηλώσει νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο υπουργός Επικρατείας και νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος.
«Η επιμονή στην τεκμηρίωση δεν είναι κάποια τεχνοκρατική εμμονή αντίθετα αποτελεί δείγμα αναβάθμισης του πολιτικού διαλόγου. Διότι ότι δεν μετριέται δεν μπορεί να αξιολογηθεί στην πραγματική του βάση. Αυτό βρίσκεται στον πυρήνα αυτού που εμείς αποκαλούμε πολιτική με απτά αποτελέσματα αλλά και πολιτικός διάλογος ουσίας» πρόσθεσε.
Πόπη Τσαπανίδου: Ο κ. Μητσοτάκης φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα
«Ο κ. Σκέρτσος επιβεβαίωσε σήμερα αυτό που από χθες είχαμε προβλέψει. Ότι ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μια φορά το βάζει στα πόδια από την τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα», σχολιάζει σε δήλωση της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.
Προσθέτει ότι «είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης, που λέει συνεχώς ότι το δίλημμα των εκλογών είναι "Μητσοτάκης ή Τσίπρας", φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα. Οι πολίτες όμως έχουν βγάλει ήδη τα συμπεράσματά τους».
Επιπλέον, η κ. Τσαπανίδου αναφέρει ότι «την χώρα διεθνώς την έχει πλήξει πολλαπλώς η κυβέρνηση των παράνομων παρακολουθήσεων και της καταρράκωσης του κράτους δικαίου», σημειώνοντας ότι «δεν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, αλλά τα δεκάδες δημοσιεύματα και πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου». «Αν ο κ. Σκέρτσος είναι περήφανος γι' αυτά είναι δικαίωμά του, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αισθάνεται ντροπή», σχολιάζει. «Όσο για τις δηλώσεις, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία είναι "εθνική, δημοκρατική και ηθική εξαίρεση", σε εκπρόσωπο ενός "Τραμπ" παραπέμπουν και όχι μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής δημοκρατικής κυβέρνησης», τονίζει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα διαφορετικό wrap από την επίσκεψη της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στη Βόρεια Ελλάδα
Oι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών
Υψηλότερο εισοδηματικό όριο, πρόσβαση χωρίς κριτήρια για τρίτεκνους και πολύτεκνους και αυξημένο voucher
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα πολιτισμού και πολιτιστικής διπλωματίας
Το σίγουρο είναι ότι το νομικό τοπίο έχει αλλάξει δραστικά από την εποχή της Χρυσής Αυγής
Η 90ή ΔΕΘ βρίσκει την ελληνική οικονομία στο τέλος μιας ιστορικής περιόδου χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και μπροστά στο δύσκολο τεστ της επόμενης ημέρας.
Από τα πρώτα περίπτερα του 1926 και τη μεταπολεμική έκρηξη έως τη σημερινή οικονομική και πολιτική σκηνή της χώρας, η ΔΕΘ συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής και ετοιμάζεται για το μέλλον
Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις των αναλυτών
Ποιες περιοχές εντάσσονται στο πρόγραμμα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού εγκαταστάσεων
Ο «πελάτης» αξιολογεί τη σχέση του με την εξουσία με βάση το προσωπικό όφελος. Ο «πολίτης» ενδιαφέρεται και για πράγματα που δεν μεταφράζονται άμεσα σε ευρώ στην τσέπη του
Η αναφορά στον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Με αιχμή τον συνεδριακό, γαστρονομικό, πολιτιστικό και ιαματικό τουρισμό, η Θεσσαλονίκη αξιοποιεί τη θέση της και εξελίσσεται σε έναν ολοκληρωμένο διεθνή προορισμό
Η θερμή υποδοχή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η ιδιωτική κλινική ήταν δηλωμένη ως απλό παθολογικό ιατρείο
Επισκέφτηκε το πάρκο βιοτεχνολογίας Athens LifeTech Park στα Σπάτα
«Έχει κριθεί πολλάκις με την ίδια ετυμηγορία, αυτή του αποτυχημένου πρωθυπουργού»
Ποιες περιοχές ωφελούνται από τον επιμερισμό του ειδικού τέλους
«Το ΠΑΣΟΚ δεν ζητά εύνοια. Απαιτεί κανόνες. Και όταν παραβιάζονται, θα το λέμε με το όνομά του» σημειώνει η πρώην υπουργός
«Πορεύθηκε με το ταλέντο του, με ειλικρίνεια και με γνήσιο αυθορμητισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.