Πολιτικη & Οικονομια

Πόπη Τσαπανίδου: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο - Στη ΝΔ ας είναι πιο προσεκτικοί και μετρημένοι

Ανήθικο να γίνεται εργαλείο κομματικής εκμετάλλευσης η υπόθεση Γεωργούλη, δηλώνει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πόπη Τσαπανίδου: Η απάντηση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ανακοινώσεις της ΝΔ για την υπόθεση Γεωργούλη - «Είμαστε με τα θύματα πάντα και αδιαπραγμάτευτα».
Τις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την υπόθεση Γεωργούλη σχολίασε η Πόπη Τσαπανίδου © Menelaos Myrillas/SOOC

Πόπη Τσαπανίδου: Η απάντηση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ανακοινώσεις της ΝΔ για την υπόθεση Γεωργούλη - «Είμαστε με τα θύματα πάντα και αδιαπραγμάτευτα».

«Μια υπόθεση που μας έχει σοκάρει όλους είναι απαράδεκτο και ανήθικο να γίνεται εργαλείο κομματικής εκμετάλλευσης», σχολιάζει η Πόπη Τσαπανίδου, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή τις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την υπόθεση Γεωργούλη.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «ο κ. Οικονόμου ξεχνά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αντέδρασε ακαριαία -σε 15 λεπτά- μόλις έγινε γνωστή η καταγγελία. Γιατί είμαστε με τα θύματα. Πάντα και αδιαπραγμάτευτα».

«Άραγε μπορεί να πει το ίδιο και η Νέα Δημοκρατία; Με παρελθόν στη συγκάλυψη, θα έπρεπε να είναι πιο φειδωλή αντί να αφήνει τα στελέχη της δυο μέρες τώρα να χυδαιολογούν», υπογράμμισε η Π. Τσαπανίδου.

Και καταλήγει: «Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Γι’ αυτό ας είναι πιο προσεκτικοί, πιο μετρημένοι».

Π. Τσαπανίδου: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο, για αυτό στη ΝΔ ας είναι πιο προσεκτικοί και μετρημένοι

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY