Πολιτικη & Οικονομια

Τσαπανίδου: Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα

Η αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δήλωση Σκέρτσου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές 2023 - Τσαπανίδου: Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα
© EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Εκλογές 2023 - Πόπη Τσαπανίδου: Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα

«Ο κ. Σκέρτσος επιβεβαίωσε σήμερα αυτό που από χθες είχαμε προβλέψει. Ότι ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μια φορά το βάζει στα πόδια από την τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα», σχολιάζει σε δήλωση της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

Προσθέτει ότι «είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης, που λέει συνεχώς ότι το δίλημμα των εκλογών είναι "Μητσοτάκης ή Τσίπρας", φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα. Οι πολίτες όμως έχουν βγάλει ήδη τα συμπεράσματά τους».

Επιπλέον, η κ. Τσαπανίδου αναφέρει ότι «την χώρα διεθνώς την έχει πλήξει πολλαπλώς η κυβέρνηση των παράνομων παρακολουθήσεων και της καταρράκωσης του κράτους δικαίου», σημειώνοντας ότι «δεν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, αλλά τα δεκάδες δημοσιεύματα και πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου». «Αν ο κ. Σκέρτσος είναι περήφανος γι' αυτά είναι δικαίωμά του, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αισθάνεται ντροπή», σχολιάζει. «Όσο για τις δηλώσεις, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία είναι "εθνική, δημοκρατική και ηθική εξαίρεση", σε εκπρόσωπο ενός "Τραμπ" παραπέμπουν και όχι μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής δημοκρατικής κυβέρνησης», τονίζει.

Άκης Σκέρτσος: Ναι στο ντιμπέιτ, αλλά με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς

«Στόχος μας, όπως επανειλημμένα έχει πει ο πρωθυπουργός, είναι η σύγκριση και όχι η σύγκρουση. Η διεξαγωγή ενός πολιτισμένου προεκλογικού διαλόγου, χωρίς τοξικότητα», είχε δηλώσει νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο υπουργός Επικρατείας και νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος.

«Η επιμονή στην τεκμηρίωση δεν είναι κάποια τεχνοκρατική εμμονή αντίθετα αποτελεί δείγμα αναβάθμισης του πολιτικού διαλόγου. Διότι ότι δεν μετριέται δεν μπορεί να αξιολογηθεί στην πραγματική του βάση. Αυτό βρίσκεται στον πυρήνα αυτού που εμείς αποκαλούμε πολιτική με απτά αποτελέσματα αλλά και πολιτικός διάλογος ουσίας» πρόσθεσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ