- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Κατερίνα Λιόλιου: Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε νέες φωτογραφίες χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες
Κατερίνα Λιόλιου: Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες στα social media και η sold out πρεμιέρα με τον Σάκη Ρουβά
Η Κατερίνα Λιόλιου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από αποκαλυπτικές φωτογραφίες, προκαλώντας αντιδράσεις και σχόλια στα social media. Η τραγουδίστρια επέλεξε να δημοσιεύσει τα στιγμιότυπα χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο ή τις συνθήκες της φωτογράφισης.
Οι αναρτήσεις της συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των ακολούθων της, με την ίδια να μην προχωρά σε διευκρινίσεις σχετικά με το νέο φωτογραφικό υλικό.
Την ίδια στιγμή, η Κατερίνα Λιόλιου έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον», όπου συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Σάκη Ρουβά.
View this post on Instagram
Η πρεμιέρα τους πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και ήταν sold out, με τους δύο τραγουδιστές να παρουσιάζουν τις επιτυχίες τους στο κοινό που βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο.
Το πρώτο ντουέτο με τον Σάκη Ρουβά
Η συνεργασία της Κατερίνας Λιόλιου με τον Σάκη Ρουβά δεν περιορίζεται στις κοινές εμφανίσεις τους. Οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζουν το πρώτο τους ντουέτο, το οποίο θα έχει τίτλο «Μ’ αγαπάς ή σου πέρασε;».
Πρόκειται για την πρώτη φορά που οι δύο τραγουδιστές συμμετέχουν στο ίδιο νυχτερινό σχήμα, ενώ η κοινή τους μουσική κυκλοφορία αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο βήμα της συνεργασίας τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η υπόσχεση στους θαυμαστές της
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε νέες φωτογραφίες χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες
Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας
Η αποκάλυψη του ηθοποιού για τη μητέρα του που προκάλεσε αίσθηση
«Παράλληλα με τον χωρισμό, μια πολύ δική μου φίλη βρισκόταν σε κώμα πολύ καιρό»
«Ο Στέφανος είναι σαν μέντορας στη ζωή μας»
«Της λέω "Συγγνώμη που ήρθα χθες και σε κοιτούσα έτσι"»
«Εύχομαι οι άνθρωποι να μπορούν να αγαπάνε τη ζωή και να μπορούν ν’ αγαπούν τους ανθρώπους»
«Η ευγένεια και το καλό γούστο έχουν ταβάνι. Η χυδαιότητα δεν έχει πάτο»
«Σε όλους τους χώρους υπάρχουν κακοποιήσεις - Πολλοί γνωρίζουν ότι αν μιλήσουν δε θα ξαναβρούν δουλειά»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι είπε στον «αέρα» της εκπομπής του
Όσα αποκάλυψε για την υγεία του γιου του 14 μήνες μετά το βαρύ εγκεφαλικό
Οι ερωτήσεις που δέχθηκε από δημοσιογράφους και η αντίδραση on camera
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.