- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Eκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Νικόπουλος μετά τις αναρτήσεις σε βάρος της Ελένης Χρονοπούλου
Παραιτήθηκε πριν του ανακοινωθεί η απόφαση διαγραφής του από το κόμμα
Χρήστος Νικόπουλος: Εκτός ΣΥΡΙΖΑ το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας - Προηγήθηκε σειρά αναρτήσεων κατά της Ελένης Χρονοπούλου για την υπόθεση Γεωργούλη
Παραιτήθηκε από μέλος της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Νικόπουλος, μετά από μία σειρά αναρτήσεων που έκανε τις προηγούμενες ημέρες σε βάρος της Ελένης Χρονοπούλου για την καταγγελία της σχετικά με τον βιασμό και την κακοποίηση από τον Αλέξη Γεωργούλη.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε αργά χθες το βράδυ, Παρασκευή 21 Απριλίου, και πριν ανακοινώσει τις αποφάσεις της για έξοδο του Χρήστου Νικόπουλου ο ίδιος παραιτήθηκε. Όμως, επέμεινε στην απολογία του περί συνωμοσιολογίας λέγοντας πως ο χρόνος δημοσιοποίησης της υπόθεσης δεν ήταν τυχαίος και εξέφρασε την απορία του που δεν γίνεται αντιληπτό το χιούμορ του μέσα από όσα έγραψε και ανήρτησε στο διαδίκτυο. Αμέσως μετά και πριν του ανακοινωθεί η απόφαση περί διαγραφής του από το κόμμα παραιτήθηκε ο ίδιος για να μη ζημιώσει περαιτέρω την παράταξη στις προσεχείς εκλογές.
Ο Χρήστος Νικόπουλος ήταν επί χρόνια αγροτοσυνδικαλιστής με το ΠΑΣΟΚ και μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ πριν από περίπου δέκα χρόνια.
Από χθες το πρωί ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας είχε προϊδεάσει με τη θέση του μετά τον θόρυβο που ξέσπασε για τις αναρτήσεις του Χρήστου Νικόπουλου και είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε:
«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι ξεκάθαρη και σαφής: Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη σε ζητήματα κακοποίησης και έμφυλης βίας, όποιον-όποια κι αν αφορούν. Στεκόμαστε πάντα στο πλευρό των θυμάτων, ιδιαίτερα όσων γυναικών έχουν το θάρρος και τα τεράστια ψυχικά αποθέματα να βγουν και να μιλήσουν για όσα τραγικά έχουν υποστεί.
Οι προσωπικές απόψεις του Χρ. Νικόπουλου είναι αυτονόητα καταδικαστέες και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Αριστεράς.
Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας επιθυμούμε την ταχύτατη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση δικαιοσύνης στη σχετική με τον Αλ. Γεωργούλη υπόθεση. Η πολιτική εκμετάλλευση περιστατικών κακοποίησης και έμφυλης βίας προσβάλει τα θύματα και δεν συμβάλει στην ουσιαστική αντιμετώπιση και εξάλειψη τέτοιων περιστατικών».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η διαδρομή θα εκτείνεται σε μήκος 12.500 χιλιομέτρων
Πώς κερδίζετε έκπτωση έως 4% στον φόρο εισοδήματος
Αναλυτικά τα στοιχεία για την Αττική - Τι είναι το «Θερμόμετρο» ακινήτων
Με ποια κριτήρια καθορίζεται η σειρά πληρωμής
Επιδοτήσεις μόνο με απόδειξη παρουσίας στο χωράφι
«Η ελληνική οικονομία έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει πρόσθετα μέτρα» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης
Επίσκεψη εργασίας στο Κισινάου από την Υπουργό Πολιτισμού
Για τις διαρροές μετά την εκλογή συνέδρων
«Αναγκαία τα μέτρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αυξημένη κατά 25% η χρηματοδότηση για καθαρισμούς, εξοπλισμό και δράσεις πρόληψης πυρκαγιών
Τι ισχύει με τις συνδρομές σε Netflix, Spotify, Apple TV και HBO Max
Ασχέτως αποτελέσματος, η κυβέρνηση θα δείξει ότι νοιάζεται για την προστασία των παιδιών από τους κινδύνους του ίντερνετ σε όσους δεν έχουν ιδέα πώς (και αν) αυτή μπορεί να επιτευχθεί
Θετικά τα στοιχεία για τον τουρισμό μέχρι τώρα, τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Τα περιθώρια κέρδους ανά λίτρο και ο καβγάς για το ΦΠΑ
Μέχρι πότε πρέπει να πληρωθεί η πρώτη δόση
Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση που σχεδόν διπλασιάζει το επίδομα ανεργίας
«Πραγματικός εμετός» αναφέρει ο υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του
Νέα στοιχεία για την τρομοκρατική οργάνωση στο ντοκιμαντέρ του Αλέξη Παπαχελά
Τι ώρα εμφανίζονται τα χρήματα στο ΑΤΜ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.