- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
«Διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα»: Απάντηση ΥΠΕΞ στην Άγκυρα για τη μουσουλμανική μειονότητα
Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
Υπουργείο Εξωτερικών σε Τουρκία: Η απάντηση για τα περί μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη
Απάντηση στην Τουρκία και τις αναρτήσεις για μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη δίνει σήμερα (29.1) το Υπουργείο Εξωτερικών. Η Ελλάδα κάνει λόγο για διαστρέβλωση της πραγματικότητας, «προκειμένου να εξυπηρετήσει άλλες σκοπιμότητες».
Το ΥΠΕΞ σημειώνει ότι η Τουρκία, «μια χώρα με άκρως αρνητικές επιδόσεις στον τομέα του σεβασμού του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αντί να αντλεί μαθήματα από την Ελλάδα, εξακολουθεί να μη λογοδοτεί ενώπιον της διεθνούς κοινότητας για το πώς οδήγησε την Ελληνική Μειονότητα σε Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο και Τένεδο στα πρόθυρα της εξαφάνισης».
Σε άλλο σημείο η Ελλάδα απαντά ότι «η Τουρκία διαστρεβλώνει την πραγματικότητα προκειμένου να εξυπηρετήσει άλλες σκοπιμότητες και σίγουρα όχι την προαγωγή των δικαιωμάτων και της ευημερίας της Μουσουλμανικής Μειονότητας στη Θράκη».
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών
Για άλλη μια φορά η Τουρκία διαστρεβλώνει την πραγματικότητα προκειμένου να εξυπηρετήσει άλλες σκοπιμότητες και σίγουρα όχι την προαγωγή των δικαιωμάτων και της ευημερίας της Μουσουλμανικής Μειονότητας στη Θράκη.
Η Τουρκία, μια χώρα με άκρως αρνητικές επιδόσεις στον τομέα του σεβασμού του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως όλοι γνωρίζουν, αντί να αντλεί μαθήματα από την Ελλάδα, εξακολουθεί να μην λογοδοτεί ενώπιον της Διεθνούς Κοινότητας για το πώς οδήγησε την Ελληνική Μειονότητα στην Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο και Τένεδο στα πρόθυρα της εξαφάνισης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Οι σπόροι του μέλλοντος βρίσκονται στη μνήμη του χτες»
Τι μπορούν να κάνουν όσοι δεν έλαβαν τα χρήματα
Ο πρωθυπουργός έθεσε στο επίκεντρο το αυξημένο ενεργειακό κόστος
«Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους»
Θετικό πρόσημο στις ροές χρηματοδότησης και άνοδος των ιδιωτικών καταθέσεων
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε το αναπτυξιακό πλάνο για τις Κυκλάδες
Η πολιτική των μεταρρυθμίσεων έχει υπονομευθεί από μια σειρά σκανδάλων στα οποία ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει αναγνωρίσει κυβερνητικές ευθύνες
Οι μετανάστες, οι διακινητές, ένα σποτ και οι θέσεις εργασίας
Αφορούν προσλήψεις ορισμένου χρόνου σε Χαϊδάρι, Ίλιον και Λάρισα
«Αυτά που λέει τα πιστεύει και είναι επικίνδυνος επειδή τα πιστεύει» σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Η προθεσμία για τα αναδρομικά, τις γονικές παροχές και τις κληρονομιές
Οι δύο περιοχές που δεν καλύπτονται
Η νέα απάντηση του δημοσιογράφου στους ισχυρισμούς του υφυπουργού
«Οι κάτοικοι θα λάβουν και έγγραφη διαβεβαίωση για την κατάσταση των κτιρίων τους» αναφέρει ο υπουργός
Η απάντηση του υπουργού Υγείας
Ποιοι συνταξιούχοι παίρνουν σειρά
Τι ισχύει με τα κριτήρια, όλα τα ποσά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.