- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Οικονόμου για Τσίπρα: Ήταν ο πρωθυπουργός που ευνόησε νομοθετικά τις εξαγορές κόκκινων δανείων
«Προσπαθεί να φανεί καλός στα λόγια, ενώ υπήρξε μοιραίος και καταστροφικός στα έργα»
Γιάννης Οικονόμου: Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για πτωχευτικό νόμο και τα κόκκινα δάνεια.
«Ο κ. Τσίπρας υπήρξε ο πρωθυπουργός που θέσπισε και ευνόησε νομοθετικά τις εταιρείες εξαγοράς κόκκινων δανείων», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον πτωχευτικό νόμο της κυβέρνησης, με αφορμή την υπόθεση της κυρίας Κολοβού.
Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε πως επί την περίοδο 2018-2019, οι ολοκληρωμένοι πλειστηριασμοί έφτασαν περίπου τις 30.000, χαρακτηρίζοντας «καταστροφικό» τον κ. Τσίπρα.
Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:
«Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να χάνει ένας άνθρωπος το σπίτι του σε πλειστηριασμό και κάθε τέτοια περίπτωση πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και ευαισθησία», επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε σχόλιό του για τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Η πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα των κόκκινων δανείων και των πλειστηριασμών προσφέρει πολλές δυνατότητες στους πολίτες να διασώσουν τις περιουσίες τους, για αυτό και πολλές χιλιάδες δανειοληπτών έχουν ήδη ρυθμίσει τις οφειλές τους και προστατεύσει τους κόπους τους», συμπληρώνει ο κ. Οικονόμου.
«Αντίθετα, ο κ. Τσίπρας υπήρξε ο πρωθυπουργός που θέσπισε και ευνόησε νομοθετικά τις εταιρείες εξαγοράς κόκκινων δανείων, που επί των ημερών του (2018-2019) οι ολοκληρωμένοι πλειστηριασμοί έφτασαν περίπου τις 30.000. Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να φανεί καλός στα λόγια, ενώ υπήρξε μοιραίος και καταστροφικός στα έργα. Όσο και αν προσπαθεί να μας επαναφέρει στην εποχή των "Αγανακτισμένων", οι πολίτες τον ξέρουν καλά πια και κρίνουν», καταλήγει το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η Πολιτεία στηρίζει κάθε πρωτοβουλία για την προστασία και προώθηση της ελληνικής γλώσσας και ταυτότητας», δήλωσε ο ΠτΔ
Παράλληλα ασκεί κριτική και στο πλαφόν 15% για την προκαταβολή σε νέα ρύθμιση
Τι αλλάζει για οφειλέτες και servicers
Νέες θέσεις εργασίας και νέα οικοσυστήματα επιχειρήσεων, έρευνας και καινοτομίας
Ο Κινέζος πολιτικός επιστήμονας μιλά ξανά στην ATHENS VOICE, αυτή τη φορά από την Ακαδημία Αθηνών, για τη δημοκρατία, τον Τραμπ, την τεχνητή νοημοσύνη και το αν Κίνα και Δύση μπορούν τελικά να συγκλίνουν
Με τις νέες εγγραφές, το Εθνικό Ευρετήριο αριθμεί πλέον 199 στοιχεία
«Ο κ. Φλωρίδης δεν μπορεί να στέκεται στη θέση του»
Ο πρωθυπουργός ζητεί μεγαλύτερη δημοσιονομική ευελιξία από την Κομισιόν
Τι είπε για Τριαντόπουλο - Η απάντηση στον Τσίπρα
Στη δράση συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας, με στόχο να περιοριστεί το κόστος μετακίνησης
Η ακρίβεια στα καύσιμα και οι ευθύνες πολιτικών και κοινωνίας
«Τα κυβερνητικά μέτρα αποδεικνύουν πόσο καλή αξιωματική αντιπολίτευση είναι το ΠΑΣΟΚ»
Ένας χώρος συνάντησης, μάθησης και καλλιτεχνικής έκφρασης για ολόκληρη τη Βόρεια Αθήνα
«Αποστερήθηκε κρίσιμο αποδεικτικό υλικό»
Το ενδεχόμενο να διεκδικήσει ξανά τον Δήμο Αθηναίων και η κριτική για την εικόνα της πόλης σήμερα
Περισσότερο από θύμα αυτών των κακών γονιών (και κακών πολιτών), η νηπιαγωγός και οι χιλιάδες εκπαιδευτικοί που υφίστανται τα μύρια όσα, είναι θύματα του υπουργείου της Παιδείας.
«Δική μου ευθύνη να αξιολογώ ατομικές συμπεριφορές»
Οι 4 παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο
Επισκέφθηκε διαμερίσματα που έχουν υποστεί ρωγμές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.