- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητσοτάκης για την βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: «Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή τρομοκρατίας»
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, στον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν και στον τουρκικό λαό για την «αποτρόπαια», όπως την χαρακτηρίζει επίθεση στην Τουρκία εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Twitter.
O Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνει: «Συγκλονισμένος και λυπημένος από την είδηση της αποτρόπαιας επίθεσης στην Τουρκία. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, στον Πρόεδρο Ερντογάν και στον τουρκικό λαό. Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή τρομοκρατίας».
Shocked and saddened by the news of the heinous attack in Türkiye. I wish a speedy recovery to the wounded and offer my sincere condolences to the families of the victims, to President @RTErdogan and to the Turkish people. Greece unequivocally condemns all forms of terrorism.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 13, 2022
Την ίδια ώρα, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις τουρκικές αρχές αναφορικά με την έκρηξη που έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα στην Κωνσταντινούπολη.
Όπως αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών, σε σχετική ανακοίνωση του, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των θυμάτων.
«Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατία και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην τουρκική κυβέρνηση και στον τουρκικό λαό» αναφέρει επίσης η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.
İstiklal Caddesi'nde büyük bir patlama meydana geldi.#taksim pic.twitter.com/Mr8OTN4uwA
— TTA Grup (@TTAgrup) November 13, 2022
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H αντιπαράθεση αφορούσε την εποχή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο υπουργός Άμυνας μιλά για ξεκάθαρο μήνυμα Μακρόν και πρόοδο στις συζητήσεις για την παράταση της συμφωνίας
Με φόντο τον πόλεμο στο Ιράν
Η ΝΔ προηγείται με 25,1% και διαφορά 14,3 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ – Πτώση θετικής στάσης για νέα κόμματα
Καταλληλότερος ο Μητσοτάκης – Χαμηλή απήχηση για τα νέα κόμματα Τσίπρα, Καρυστιανού και Σαμαρά
Τι αναφέρει ο πρώην δήμαρχος αναφορικά με τα συμπληρωματικά έργα
Μέτρα στήριξης στο τραπέζι, με πλαφόν κέρδους σε καύσιμα και σούπερ μάρκετ εξετάζει η κυβέρνηση
Η αιχμηρή ανάρτηση του Γιάννη Μεϊμάρογλου
«Κάνουμε το καθήκον μας» επισήμανε ο πρωθυπουργός
Τι συζητήθηκε στην τριμερή με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, το Εμανουέλ Μακρόν και του Νίκου Χριστοδουλίδη
Ηρωισμός, ιστορία και πολιτισμός σε 14 νέα συλλεκτικά και αναμνηστικά νομίσματα
Άρθρο της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνας Μιχαηλίδου
Πώς υπολογίζεται και τι ισχύει στην περίπτωση που υπάρχει παραίτηση ή απόλυση
«Η Κύπρος δεν θα είναι ποτέ μόνη -Οι κινήσεις μας είναι αμυντικές», τόνισε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά οι δικαιούχοι, τι προβλέπει η σχετική ΚΥΑ
Με Patriot στη βόρεια Ελλάδα και F-16 για τη Βουλγαρία – 1.039 επαναπατρισμοί Ελλήνων από Μέση Ανατολή
Όλες οι πληρωμές ανά ταμείο ασφαλισμένων, πότε μπαίνουν οι επικουρικές
Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι που έχουν κάνει λάθος στην αίτηση
"Σήμερα δοκιμάζουμε την πρώτη μας σκέψη"
Οι διεθνείς τιμές πετρελαίου εκτοξεύουν το κόστος βενζίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.