Πολιτικη & Οικονομια

Σύζυγος Λεβέντη: Ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί το εμβόλιο

Αναλυτικά όσα δήλωσε για την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Λεβέντης
Βασίλης Λεβέντης © EUROKINNISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

«Ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί το εμβόλιο», λέει η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη.

Τον λόγο που ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, δεν εμβολιάστηκε εξήγησε η σύζυγός του. Όπως αποκάλυψε «ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο».

«Δεν το είχε κάνει το εμβόλιο. Το παρέτεινε το εμβόλιο γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών. Πάσχει και από σακχαρώδη διαβήτη και έχει πολλές ευαισθησίες», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα του κ. Λεβέντη.

Όπως λέει η ίδια όλη η οικογένειά του τον παρότρυνε να εμβολιαστεί. «Μου έλεγε: "Ας περιμένω λίγο ακόμα…" Είμαι πολύ διακριτικός άνθρωπος, δεν είμαι καταπιεστική και σέβομαι την προσωπικότητα του άλλου, δεν επιβάλλομαι. Είναι σκληρές στιγμές, να μην τις ζει κανένας. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Προσπαθώ. Προσεύχομαι…», τόνισε χαρακτηριστικά.

Βασίλης Λεβέντης: «Είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι»

«Ο πυρετός ανέβαινε 37, 38… Ήταν με αντιπυρετικό. Πήραμε όλη την αγωγή που έπρεπε να πάρει για τον κορωνοϊό, είχε πάρει και οξυγόνο για βοήθεια αν χρειαστεί. Με το οξύμετρο στο χέρι. Όλη τη διαδικασία όπως θα έπρεπε για νοσηλεία στο σπίτι. Το Σάββατο το πρωί έκανε 39 πυρετό. Όταν εγώ είδα το 39 είπα: "Βασίλη φεύγεις για το νοσοκομείο!" Και έτσι πήγε το Σάββατο στο νοσοκομείο. Ήταν η 9η μέρα», είπε ακόμη η σύζυγός του.

«Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Όλοι του λέγαμε πήγαινε στο νοσοκομείο. Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Από τον Ευαγγελισμό του είχαν πει έλα να κάνει νοσηλεία. Ήταν αρνητικός. Σας λέω τις αλήθειες όπως είναι, δεν προσθέτω ούτε αφαιρώ», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Λεβέντης διαγνώστηκε με κορωνοϊό 17 Σεπτεμβρίου, όταν πήγε στον Ευαγγελισμό και έκανε τεστ για κορωνοϊό, το οποίο βγήκε θετικό. Οι γιατροί του νοσοκομείου του είπαν να πάει στο νοσοκομείο, όμως εκείνος προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι με την καθοδήγηση των γιατρών.

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων | 27/9/21 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ