- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Σύσκεψη Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Κικίλια, Χαρδαλιά για τα μέτρα
Τα μέτρα που θα ανακοινώσει το απόγευμα ο Νίκος Χαρδαλιάς - Τι γίνεται με τη χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους
Σύσκεψη Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Κικίλια, Χαρδαλιά στο Μαξίμου για τα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό στην Αττική - Τι θα ανακοινώσει ο Χαρδαλιάς.
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οποία «κλείδωσε» ο κατάλογος των πρόσθετων μέτρων για τον κορωνοϊό στην Αττική.
Στη σύσκεψη εκτός από τον πρωθυπουργό, συμμετείχαν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλίας.
Οι αποφάσεις για τα μέτρα θα ανακοινωθούν στις 18:00 κατά την τακτική ενημέρωση για τον κορωνοϊό από το Νίκο Χαρδαλιά.
Η επιτροπή των ειδικών εισηγήθηκαν μια σειρά οριζόντιων μέτρων «τύπου lockdown», ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα ανακοινωθούν όλα σήμερα.
Ανάμεσα στα μέτρα που συζητήθηκαν είναι η διεύρυνση του ωραρίου των σούπερ μάρκετ, η μείωση του αριθμού των επιβατών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, το κλείσιμο των κλειστών σινεμά, η απαγόρευση των συναυλιών, η μείωση του αριθμού των ατόμων στα τραπέζια των εστιατορίων και μέτρα για τις λαϊκές αγορές, δηλαδή θα είναι οι μισοί παραγωγοί βδομάδα-βδομάδα, για την αποφυγή συγχρωτισμού των καταναλωτών.
Τέλος, πρόκεται να ανακοινωθεί η υποχρεωτική χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους, όπου υπάρχει συγχρωτισμός, αλλά και η διεύρυνση του μέτρου σε εσωτερικούς χώρους, όπου πριν δεν ήταν υποχρεωτικό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες περιοχές καλύπτει το πρόγραμμα
Η σχέση Ελλάδας - ΗΠΑ είναι σήμερα «πιο στενή και πιο σταθερή από ποτέ»
«Τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα στο Λεκανοπέδιο» ανέφερε για το κυκλοφοριακό
Πληρώθηκαν 4,9 εκατ. ευρώ σε γιατρούς και εκπαιδευτικούς της περιφέρειας
Πώς άλλαξε η πολιτική συζήτηση για τον λιγνίτη, την ενέργεια και το ενεργειακό κόστος
«Ματαιοπονούν, γιατί ούτε τους φοβόμαστε, ούτε πρόκειται να τους φοβηθούμε» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ
«Είναι συμπαίκτης μου στο τένις» είπε ο υπουργός Υγείας
Το μόνο συμπέρασμα είναι πολύ θλιβερό και συνοψίζεται στη φράση «είναι πολλά τα λεφτά».
Τι αναφέρει ο ΟΠΕΚΑ σε ανακοίνωσή του
«Δεν τους φοβάμαι, δεν με πτοούν» - Η απάντηση του υποψηφίου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία
Τι μαρτυρούν τα μειωμένα έσοδα του ΕΦΚ
«Στα ευρήματα του MedWatch η Καρυστιανού»
«Έχει κλείσει το θέμα» είπε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Η κυβέρνηση παρουσιάζει τον νέο γύρο μέτρων με φόντο τις εσωκομματικές κόντρες
Ιδιαίτερη βαρύτητα στην αντιμετώπιση των ζωονόσων
Έως 250 ευρώ η ενίσχυση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.