- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Επίθεση ΝΔ σε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ για την ανάρτηση Μάρδα
Ο πρώην υφυπουργός ζήτησε να υπολογίζονται στους νεκρούς από κορωνοϊό και οι αυτοκτονίες
Για αθλιότητες κάνει λόγο η ΝΔ σχετικά με την ανάρτηση Μάρδα και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση για το αν συμφωνεί να υπολογίζονται στους νεκρούς από κορωνοϊό και οι αυτοκτονίες.
Με ανακοίνωσή της η ΝΔ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση για την ανάρτηση Μάρδα σχετικά με τις αυτοκτονίες και τους νεκρούς από κορωνοϊό.
Η τοποθέτηση του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος υποστηρίζει στο Facebook ότι στους νεκρούς από κορωνοϊό στην Ελλάδα πρέπει να υπολογίζονται και οι αυτοκτονίες, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.
Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ κάνει λόγο για «αθλιότητες», εκτιμώντας ότι και σε αυτήν την περίπτωση ο κ. Τσίπρας δεν θα αντιδράσει και δεν θα καταδικάσει τον κ. Μάρδα.
«Είμαστε σίγουροι ότι ούτε αυτή τη φορά ο κ. Τσίπρας πρόκειται να καταδικάσει την ανάρτηση του πρώην υπουργού του κ. Μάρδα. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να του θυμίσουμε άλλη μια φορά, ότι όσο δεν αντιδρά τόσο δείχνει ότι υιοθετεί και προσυπογράφει αυτές τις αθλιότητές. Θα αποδείξει έτσι ότι μένει ίδιος, απελπιστικά ίδιος, με την περίοδο του διχασμού και της μισαλλοδοξίας που καλλιέργησε» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.