- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μόνο ένα πράγμα μπορεί να σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο
Από τον βούρκο που είναι «βουτηγμένο»
Ο Μάνος Βουλαρίνος σχολιάζει τι θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Με ενδιαφέρον παρακολουθώ τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης να «αλλάξει το τοπίο» (όπως είναι ο μπακαλιάρος) στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια το ενδιαφέρον μου είναι κάπως περιορισμένο, καθώς είμαι σχεδόν σίγουρος πως (ανεξαρτήτως πρόθεσης) και αυτή η κυβέρνηση θα σχηματίσει μια πολύ ωραίa τρύπα στο νερό του βούρκου που μέσα του έχει αποτραβηχτεί και ζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Συνεπώς το ενδιαφέρον μου περιορίζεται στο να παρακολουθήσω το μέγεθος και τον τρόπο της αποτυχίας την οποία, όπως είπα, θεωρώ ψιλοδεδομένη για έναn απλό λόγο: γιατί για άλλη μια φορά άκουσα σχέδια, στόχους, ευχές, προειδοποιήσεις και όλα όσα ακούμε εδώ και πολλά πολλά χρόνια, χωρίς να ακούσω το ένα και μοναδικό που θα μπορούσε να αλλάξει όχι μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και όλη τη χώρα.
Το ένα και μοναδικό που χωρίς αυτό κανένα σχέδιο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και που με αυτό δεν χρειάζονται ιδιατέρως πολύπλοκα σχέδια.
Το ένα και μοναδικό που είναι πιο απλό κι από το 1+1=2.
Το ένα και μοναδικό που το έχω πει και γράψει τόσες πολλές φορές που σκέφτηκα πως ήρθε η ώρα να το κάνω κι ένα μικρό πινακάκι, μια επιγραφή, ώστε το κάθε στέλεχος της κυβέρνησης (αν θέλει πραγματικά να προσφέρει κι αν θέλει στ’ αλήθεια τα σχέδιά του να αποδώσουν καρπούς που να τους απολαύσουμε όλοι) να μπορεί να το κόψει και να το τοποθέτησει στο γραφείο του προκειμένου να το βλέπει κάθε μέρα και να ξέρει τι πρέπει να κάνει.
Αυτό:
Όλα τα άλλα είναι απλώς για να περνάμε την ώρα μας. Και μπράβο μας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση θα γίνει στη Θεσσαλονίκη - Ανέβασε βίντεο με λευκό περιστέρι και κλαδί ελιάς
Επικοινωνία Αθήνας-Κιέβου φέρεται να συνέδεσε το παγιδευμένο drone με την Ουκρανία
Οι υποθέσεις αφορούν κυρίως περιστατικά που συνδέονται με τη δημόσια και δικηγορική παρουσία της
Ο πρώην πρωθυπουργός υπερασπίστηκε τη στρατηγική συνεργασία με την Κίνα και την COSCO
Για τα σχολικά έτη 2026-2027, 2027-2028 και 2028-2029
Φόρος τιμής σε Έλληνες και Κύπριους που θυσιάστηκαν κατά την τουρκική εισβολή του 1974
Kλιμακώνεται η αντιπαράθεση με την Χαριλάου Τρικούπη
Η Αθήνα εξέφρασε ανησυχία στην Άγκυρα - «Λειτουργούν οι δίαυλοι επικοινωνίας»
Ένταση με αφορμή την προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας
«Δεν θέλω καν να σκεφτώ τι θα σήμαινε η σύγκρουση επιβατικού πλοίου ή οποιουδήποτε άλλου πλοίου με αυτό το drone»
Η επένδυση της Metlen μπορεί να καλύψει το 100% των αναγκών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον υπουργό Υγείας για ΕΣΥ, υποκλοπές και θεσμούς
Η κυβέρνηση νομοθετεί κατά παραγγελία της πρέσβεως των ΗΠΑ, δηλώνει ο Πολάκης
Παράλληλα έβαλε στο στόχαστρο και τον τραπεζικό λογαριασμό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε στις αιχμές κατά Μητσοτάκη και έκανε λόγο για πολιτική υποκρισία
Παράλληλα, ζητείται προσωπική κράτηση ενός έτους ως μέσο εκτέλεσης της απόφασης,
Οι βασικές προτεραιότητες του κλάδου
Περιοδεία στη Θράκη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Δέκα πρώην υπουργοί και στελέχη της ΝΔ αμφισβητούν ανοιχτά την ηγεσία και αφήνουν αιχμές για νέο φορέα
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε την κρίση του ευρώ με τις σημερινές προκλήσεις ανταγωνιστικότητας και ασφάλειας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.