- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διαψεύδει ο Γ. Παπανδρέου ότι είναι αντίθετος στην ψήφο των Αποδήμων
Μέσω ανακοίνωσης του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών
Ο Γιώργος Παπανδρέου διαψεύδει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει καμία ρύθμιση για την ψήφο των Αποδήμων, με το αιτιολογικό της «αντιδεξιάς στάσης».
Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Γιώργος Παπανδρέου, μέσω ανακοίνωσης του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών, δημοσιεύματα συγκεκριμένων ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία, ο πρώην πρωθυπουργός δεν πρόκειται να ψηφίσει καμία ρύθμιση για την ψήφο των Αποδήμων, με το αιτιολογικό της «αντιδεξιάς στάσης».
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι πληροφορίες αυτές ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και ο πρώην πρωθυπουργός υπήρξε πάντοτε υπέρμαχος του δικαιώματος ψήφου για τους απόδημους Έλληνες, καθώς άλλωστε οι σχέσεις του μαζί τους είναι γνωστές και ιστορικές. «Στο πλαίσιο της υπό εξέλιξη διαβούλευσης μεταξύ των κομμάτων στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, θα υπάρξουν και οι σχετικές λεπτομέρειες», τονίζει στην ανακοίνωσή του, το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών. Και καταλήγει: «Για την ιστορία δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά, που ο συντάκτης του συγκεκριμένου δημοσιεύματος επικαλείται δήθεν πληροφορίες, οι οποίες δεν αφορούν την ψήφο των Αποδήμων αλλά και αρκετά άλλα ζητήματα σε άλλα δημοσιεύματά του».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε η μικρότερη κόρη του, Δάφνη
«Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Γαλλία και ζήτω η φιλία μεταξύ των δύο χωρών» είπε ο Γάλλος πρόεδρος
«H χώρα μετατρέπεται σε κόμβο ψηφιακής καινοτομίας και ΤΝ», τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης
Η συνολική μέγιστη επιδότηση ξεπερνά τα 125.000.000 ευρώ
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παραθέτει επίσημο δείπνο - Ποιοι δίνουν το παρών
«Βάζουμε τάξη στο κατακερματισμένο τοπίο της ανώτατης εκπαίδευσης», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών 2026 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
«Θα είμαστε εδώ, αυτός θα είναι ο ορισμός του Ελλάς - Γαλλία - Συμμαχία», είπε ο Γάλλος πρόεδρος
Στρατιωτικό άγημα πήρε μέρος στην υποδοχή, ενώ μετείχε και γαλλική αντιπροσωπεία προκειμένου να συνοδεύσει τον Γάλλο πρόεδρο στο κέντρο της Αθήνας.
Τον υποδέχθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης
Η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Η συζήτηση με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη και τον ρόλο της στη διαμόρφωση της αλήθειας στην ψηφιακή εποχή
«Ο πρωθυπουργός επέτρεψε το πάρτι διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Η εξάρτηση από εισαγωγές καυσίμων και το Στενό του Ορμούζ πιέζουν τιμές, δρομολόγια και επάρκεια
Ποιοι συνταξιούχοι θα πληρωθούν πρώτοι
Λεκτική ένταση στην Επιθεώρηση Εργασίας - Καταγγελία για εκβιασμό και σύλληψη επιθεωρητή
Ντομπρόβσκις προειδοποιεί για στασιμοπληθωρισμό – Όχι σε ρήτρα διαφυγής από την ΕΕ
Απαγορευμένη ζώνη τα χωρικά ύδατα της Σουηδίας
«Αν η γραμμή Μητσοτάκη είναι πως ό,τι λάθος γίνεται τώρα γινόταν και πριν, τότε είμαστε εκτός τόπου και χρόνου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.