Πολιτικη & Οικονομια

Διαψεύδει ο Γ. Παπανδρέου ότι είναι αντίθετος στην ψήφο των Αποδήμων

Μέσω ανακοίνωσης του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Παπανδρέου
Γιώργος Παπανδρέου / © INTIME NEWS / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο Γιώργος Παπανδρέου διαψεύδει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει καμία ρύθμιση για την ψήφο των Αποδήμων, με το αιτιολογικό της «αντιδεξιάς στάσης».

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Γιώργος Παπανδρέου, μέσω ανακοίνωσης του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών, δημοσιεύματα συγκεκριμένων ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία, ο πρώην πρωθυπουργός δεν πρόκειται να ψηφίσει καμία ρύθμιση για την ψήφο των Αποδήμων, με το αιτιολογικό της «αντιδεξιάς στάσης».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι πληροφορίες αυτές ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και ο πρώην πρωθυπουργός υπήρξε πάντοτε υπέρμαχος του δικαιώματος ψήφου για τους απόδημους Έλληνες, καθώς άλλωστε οι σχέσεις του μαζί τους είναι γνωστές και ιστορικές. «Στο πλαίσιο της υπό εξέλιξη διαβούλευσης μεταξύ των κομμάτων στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, θα υπάρξουν και οι σχετικές λεπτομέρειες», τονίζει στην ανακοίνωσή του, το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών. Και καταλήγει: «Για την ιστορία δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά, που ο συντάκτης του συγκεκριμένου δημοσιεύματος επικαλείται δήθεν πληροφορίες, οι οποίες δεν αφορούν την ψήφο των Αποδήμων αλλά και αρκετά άλλα ζητήματα σε άλλα δημοσιεύματά του».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ