- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Άνοδος 3,19% στο Χρηματιστήριο και άλμα 27% στις τράπεζες μέσα σε 3 μέρες
Ήδη μετρά διψήφια ποσοστά κέρδους μέσα στις πρώτες ημέρες που επακολούθησαν των ευρωεκλογών
Τα κέρδη για τον Γενικό Δείκτη πλέον αγγίζουν τις 86 μονάδες, ή σχεδόν το 11,7% μέσα στις τρεις ημέρες.
Πανηγυρικές διαστάσεις λαμβάνει το μετεκλογικό ράλι ανόδου στο Χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο ήδη μετρά διψήφια ποσοστά κέρδους μέσα στις πρώτες ημέρες που επακολούθησαν των ευρωεκλογών και της προκήρυξης πρόωρων βουλευτικών εκλογών, μετά και το σημερινό +3,19% που έκαμψε περαιτέρω τις αντιστάσεις πριν τις 850 μονάδες και τροφοδότησε ένα κύμα short squeeze.
Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 3,19% στις 818,33 μονάδες, ενώ σήμερα κινήθηκε μεταξύ των 795,50 μονάδων (+0,31%) και 819,74 μον. (+3,36%). Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 130,9 εκατ. ευρώ και ο όγκος ανήλθε στα 71,2 εκατ. τεμάχια, ενώ μέσω προσυμφωνημένων πράξεων διακινήθηκαν 3,9 εκατ. τεμάχια.
Τα κέρδη για τον Γενικό Δείκτη πλέον αγγίζουν τις 86 μονάδες, ή σχεδόν το 11,7% μέσα στις τρεις ημέρες, από τις τέσσερις της πρώτης μετεκλογικής εβδομάδας. Η άνοδος του τραπεζικού δείκτη ξεπερνά το 27%,.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.