- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ελεύθερος αφέθηκε ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ανταρσία στις γειτονιές του Πειραιά» Θανάσης Διαβολάκης. Επίθεση από τη Χρυσή Αυγή καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Ελεύθερος αφέθηκε ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ανταρσία στις γειτονιές του Πειραιά» Θανάσης Διαβολάκης, ο οποίος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα έπειτα από φραστικό επεισόδιο που σημειώθηκε έξω από το 3ο Λύκειο στον Πειραιά, μεταξύ μελών του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ομάδας ατόμων, τα οποία, όπως αναφέρει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε σημερινή της ανακοίνωση, είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.
Η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο προχώρησε σε προσαγωγές ατόμων και από τις δύο πλευρές. Μεταφέρθηκαν όλοι στο αστυνομικό τμήμα Πειραιά και μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις αφέθηκαν ελεύθεροι.
«Η επίθεση δεν ήταν τυχαία, καθώς το πρωί οι χρυσαυγίτες που βρέθηκαν στο σχολείο είχαν "σταμπάρει" τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έφυγαν και επέστρεψαν με συγκροτημένο Τάγμα Εφόδου 15 ατόμων για να επιτεθούν» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
«Αντί να συλληφθούν οι φονιάδες της Χρυσής Αυγής που την Παρασκευή επιτέθηκαν και στη Ρένα Δούρου, προσήχθη ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Διαβολάκης! Είμαι δίπλα του» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας, καλώντας τους Γιάννη Μώραλη και Νίκο Βλαχάκο να καταδικάσουν το γεγονός και τη δράση της ΧΑ.
«Η αστυνομία του Πειραιά συνεργάστηκε ευθέως με τους χρυσαυγίτες μετά από οργανωμένη επίθεση τάγματος εφόδου (...) κατά συνεργείου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που βρίσκονταν κοντά στο 3ο ΓΕΛ Πειραιά στην Παπαστράτου και Μαυρομιχάλη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κίνηση Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).
«Καταγγέλλουμε τη στάση της αστυνομίας. Τα αστυνομικά όργανα που έσπευσαν επί τόπου φρόντισαν να συλλάβουν τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και αυτούς που πήγαν να διαμαρτυρηθούν, δηλαδή την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική Τίνα Μαύρου και τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού "Ανταρσία στις γειτονιές του Πειραιά" Θανάση Διαβολάκη και τους μετέφεραν στο ΑΤ Καμινίων», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.