- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι ανησυχίες της Βασιλικής Γραμματικογιάννη σε ένα σποτ
Η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τους Πράσινους-Αλληλεγγύη εξηγεί
Δείτε το διαφορετικό σποτ της Βασιλικής Γραμματικογιάννη, υποψήφιας Ευρωβουλευτή με τους Πράσινους-Αλληλεγγύης
Η στήλη της Eco Voice βραβεύτηκε από το Ecocity και από την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού. Τώρα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές με τους Πράσινους – Αλληλεγγύη. Η Βασιλική Γραμματικογιάννη αποτυπώνει τις ανησυχίες της για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην Ευρώπη και στην Ελλάδα σε μια διαφορετικής αισθητικής προεκλογική καμπάνια από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.
Ο λόγος είναι ένα σύστημα νοηματοδότησης του κόσμου που μας περιβάλλει. Ενίοτε όμως μπορεί να είναι και μια πράξη αποσιώπησης. Αντίθετα η οπτική καταγραφή των όσων συμβαίνουν γύρω μας είναι μια βιωματική εμπειρία. Μια εμπειρία που όταν τη ζήσουμε, όταν την καταγράψουμε, έτσι ακριβώς όπως την βλέπουμε και όχι όπως μας την περιγράφουν ή όπως την «αποσιωπούν» οι εκφορείς του λόγου, τότε γίνεται πραγματικότητα, γίνεται ζωή.
Η τέχνη έχει το δικό της μαγικό τρόπο, να κινητοποιεί, να ευαισθητοποιεί, να αμφισβητεί, να διαμορφώνει, να απογυμνώνει.
Όταν η διαφορετική καλλιτεχνική ματιά της σημερινής σκληρής πραγματικότητας εμπνέει μια υποψηφιότητα, δεν μπορεί παρά και η αποκορύφωση της εκλογικής καμπάνιας του υποψηφίου, να εμπεριέχει την εικαστική ανατροπή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τοποθέτηση Σαλμά και η ανάρτηση Γεωργιάδη
Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό, αλλά οι αντιφάσεις και το παρελθόν του δημιουργούν ερωτήματα.
«Ήταν τρομοκρατική επίθεση, δεν ήταν κάτι μόνο για εκφοβισμό»
«Δεν μπορώ να υποστηρίξω την περιχαράκωση» σημειώνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος
Τέσσερις παρεμβάσεις για τα άτομα με αναπηρία και τέσσερις παρεμβάσεις για τη στέγαση θεσμοθετεί ο νέος νόμος του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Εν αναμονή της επιστολής του προς τον Πρόεδρο της Βουλής
Η επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
«Δεν αρνηθήκαμε ότι υπήρχε σοβαρό θέμα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δεν ξέρω τι και πώς θα εμφανιστεί», σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Φόβοι για νέες αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Γνωστοποίησε την παραίτησή του στον Νικήτα Κακλαμάνη
Το χρονοδιάγραμμα του ΕΦΚΑ
«Η ερμηνεία της στο κλασικό "Αθήνα κόρη τ’ ουρανού" χάρισε στην πόλη ένα από τα πιο αγαπημένα μουσικά της αποτυπώματα»
«Πολιτικός απατεώνας όποιος υπόσχεται αυτόματη εξαφάνισης της ακρίβειας» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά με αιχμές
Οι καταγγελίες για φωτογραφικό διαγωνισμό και υπερκοστολόγηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.