Τζανακόπουλος για Λοΐζου: Θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει
«Είμαι βέβαιος ότι η κυρία Λοΐζου δεν παίρνει τα χρήματα αυτά»
«Για το συγκεκριμένο ζήτημα για το οποίο τις λεπτομέρειες δεν τις γνωρίζω, είμαι βέβαιος ότι η κ. Λοΐζου θα κάνει τα σχόλια και θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μετά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λάμβανε παράνομα επί 5.5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής της μητέρας.
Ο κ. Τζανακόπουλος έκανε παράλληλα λόγο για «προσπάθεια να αμαυρωθούν και να στοχοποιηθούν πρόσωπα» και επιχείρησε να αποδώσει τον θόρυβο που προκλήθηκε στη ΝΔ και τον φιλικό προς αυτή Τύπο. «Εχει βάλει σε λειτουργία μια απίστευτη κρεατομηχανή η οποία στοχοποιεί συγκεκριμένους ανθρώπους και συγκεκριμένα πρόσωπα», είπε συγκεκριμένα μιλώντας σε εκπομπή του Alpha.
«Είμαι βέβαιος ότι η κυρία Λοΐζου δεν παίρνει τα χρήματα αυτά», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης. Στην παρατήρηση δημοσιογράφου ότι τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η κ. Λοίζου έχει καταδικαστεί για την υπόθεση αυτή ο κ. Τζανακόπουλος απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι «δεν μπορώ να σχολιάσω τις λεπτομέρειες μίας υπόθεσης, δικαστικής δε, την οποία δεν την γνωρίζω».
Πρόσθεσε ότι η κυρία Λοΐζου είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι «δεν θα ανεχθούμε τη στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.