- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μυρσίνη Λοΐζου: Τα ποστ με μολότοφ και αστυνομικούς που καίγονται
Προκαλούν ερωτηματικά
Εκτός από την ανάρτηση με την οποία σχολίαζε δηλώσεις του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση στην οποία ανέφερε «τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγνώμη, ηλίθιε πανούση», ερωτηματικά προκαλούν και άλλες αναρτήσεις της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, Μυρσίνης Λοίζου.
Η κόρη του μουσικοσυνθέτη έχει αναρτήσει στα κοινωνικά της δίκτυα φωτογραφίες με μπουκάλια από βόμβες μολότοφ τα οποία χαρακτηρίζει «φορτιστές βενζίνης αυτοκινήτου», και με αστυνομικούς να καίγονται από μολότοφ.
Παράλληλα, τον Νοέμβριο του 2017, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίαζε αρνητικά τις αντιδράσεις για την άδεια στον αρχιεκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα αναφέροντας: «στη χώρα των ηλιθίων πρώτη είδηση στα κανάλια είναι η 48ωρη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα».
Αίσθηση πάντως προκαλεί και άλλη της ανάρτηση την για την βομβιστική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στην οποία αναφέρει τα παρακάτω:
Σημειώνεται ότι μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή της για τα θύματα του Ξηρού, η Μυρσίνη Λοΐζου αναγκάστηκε να χαρακτηρίσει τα όσα έγραψε «γλωσσικό ατόπημα» ωστόσο έκανε like σε σχόλιο που ανάφερε: «Σιγά μην απολογηθούμε για τις γλωσσικές μας εκφράσεις, στους ακροδεξιούς και τους φασίστες...»!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.