Πολιτικη & Οικονομια

Μεγαλοοικονόμου: Άντε, μην τα μπουμπουνίσω όλα στη σημερινή ψηφοφορία

Τα απόνερα του χθεσινού επεισοδίου με την Αννέτα Καββαδία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου
Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου / © INTIME NEWS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα σε πηγαδάκι στο καφενείο της Βουλής με τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στο επίκεντρο.

Η βουλευτής που βρισκόταν μαζί με άλλους συναδέλφους της του ΣΥΡΙΖΑ, παραπονέθηκε ότι δεν τη στήριξε κανείς κατά τις «επιθέσεις» που θεωρεί ότι δέχθηκε χθες στο πλαίσιο της συνεδρίασης της ΚΟ. Μάλιστα σε μια έκρηξή της, φέρεται να είπε: «Άντε μη μπουμπουνίσω το ψηφοδέλτιο με ό,τι να ‘ναι σήμερα». 

Πρόκειται στην πραγματικότητα για τα… απόνερα της χθεσινής παρεξήγησης που πυροδότησε η προτροπή της Αννέτας Καββαδία «να μην κάνουμε παρεμβάσεις lifestyle», την οποία η κ. Μεγαλοοικονόμου πήρε προσωπικά θεωρώντας ότι τη «φωτογραφίζει».

Η ίδια πάντως διαψεύδει ότι υπάρχει οποιοδήποτε θέμα.

 

 

.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY