Πολιτικη & Οικονομια

Μεγαλοοικονόμου: Άντε, μην τα μπουμπουνίσω όλα στη σημερινή ψηφοφορία

Τα απόνερα του χθεσινού επεισοδίου με την Αννέτα Καββαδία

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου
Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου / © INTIME NEWS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα σε πηγαδάκι στο καφενείο της Βουλής με τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στο επίκεντρο.

Η βουλευτής που βρισκόταν μαζί με άλλους συναδέλφους της του ΣΥΡΙΖΑ, παραπονέθηκε ότι δεν τη στήριξε κανείς κατά τις «επιθέσεις» που θεωρεί ότι δέχθηκε χθες στο πλαίσιο της συνεδρίασης της ΚΟ. Μάλιστα σε μια έκρηξή της, φέρεται να είπε: «Άντε μη μπουμπουνίσω το ψηφοδέλτιο με ό,τι να ‘ναι σήμερα». 

Πρόκειται στην πραγματικότητα για τα… απόνερα της χθεσινής παρεξήγησης που πυροδότησε η προτροπή της Αννέτας Καββαδία «να μην κάνουμε παρεμβάσεις lifestyle», την οποία η κ. Μεγαλοοικονόμου πήρε προσωπικά θεωρώντας ότι τη «φωτογραφίζει».

Η ίδια πάντως διαψεύδει ότι υπάρχει οποιοδήποτε θέμα.

 

 

.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY