Θερμό επεισόδιο στη Βουλή για την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη
Μετά την αναφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου
Θερμό επεισόδια στη Βουλή με αφορμή την καταδικαστική απόφαση κατά του πρώην βουλευτή της ΝΔ Νίκου Γεωργιάδη για παιδεραστία.
Αφορμή αποτέλεσε η αναφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου στην υπόθεση του δικαστηρίου, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα να επιτίθεται με σκληρή γλώσσα κατά της Χρυσής Αυγής και του προεδρεύοντας Γιώργου Βαρεμένου προσάπτοντάς του ανοχή στις ύβρεις και στις συκοφαντίες.
Ειδικότερα, ο κ. Τζαβάρας χαρακτήρισε τους χρυσαυγίτες «υποκείμενα» και ανέφερε ότι «οι ψυχικές ανωμαλίες και όλοι οι σεξουαλικοί εκφυλισμοί έχουν σχέση με αυτούς». «Δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν παρά μόνον την παλιανθρωπιά τους», τόνισε επίσης.
Ο κ. Τζαβάρας αναφέρθηκε στην ταινία του Πιερ Πάολο Παζολίνι «Σαλό» λέγοντας στους χρυσαυγίτες βουλευτές πως «στο έργο του Παζολίνι θα δείτε τον εαυτό σας εκεί μέσα εκεί σας φωτογραφίζει απολύτως».
Εξαπολύοντας πυρά κατά του Γιώργου Βαρεμένου έκανε λόγο για «απαράδεκτη ανοχή» σε όσα συκοφαντικά ενάντια στη ΝΔ εκτόξευσε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος. «Πριν από μία εβδομάδα η Βουλή ψήφισε ενσωμάτωση οδηγίας στην οποία υπάρχουν και κυρώσεις για όποιον παραβιάζει το τεκμήριο της αθωότητας. Αυτές τις βαρβαρότητες κ. πρόεδρε είχατε υποχρέωση να τις προλάβετε γι’ αυτό καταφέρθηκα εναντίον σας», είπε.
Τέλος, επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη, αναφέροντας ότι στην περίπτωση αυτή ισχύει το ρητό «ένοχος ένοχο ου ποιεί».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.