- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στήριξη σε Καμμένο από τον βουλευτή Θεσσαλονίκης Αριστείδη Φωκά
Πρόθυμος, υπό συνθήκες, να ενταχτεί στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ
Την πρόθεσή του να ενταχθεί, υπό συνθήκες, στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Θεσσαλονίκης Αριστείδης Φωκάς, καλώντας σε συστράτευση ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ερωτηθείς για την πρόσκληση Καμμένου για προσθήκη βουλευτών στην ομάδα των ΑΝΕΛ, ο κ. Φωκάς -που είχε εκλεγεί βουλευτής με την Ενωση Κεντρώων- υποστήριξε ότι είναι ανοιχτός να συνεργαστεί «με οποιονδήποτε από το δημοκρατικό τόξο αντιστέκεται στη Συμφωνία των Πρεσπών».
Σχετικά με την παραίτηση του Πάνου Καμμένου, ο Αριστείδης Φωκάς, μιλώντας στον Ρ/Σ Θέμα, είπε ότι «είναι προς τιμήν του που παραιτήθηκε από υπουργός. Μπορεί να μην παραιτήθηκε για αύξηση της φορολογίας αλλά όταν μιλάμε για εθνικό θέμα δεν υπολογίζεις θέσεις και αξιώματα».
Για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ ο κ. Φωκάς τόνισε ότι «πρέπει να συνεργαστούμε οι Μακεδόνες βουλευτές. Δεν μιλάμε για συνεργασία σε κοινοβουλευτική ομάδα αλλά για πραγματική συνεργασία με όλους τους βουλευτές που είναι απέναντι στη συμφωνία. [...] Πρέπει να είμαστε μια γροθιά. Πολύ σωστά είπε ο κ. Καμμένος ότι δεν πρέπει να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών με κάτω από 180 βουλευτές» συμπλήρωσε.
Σφοδρή κριτική στους... πρόθυμους
Ο Αριστείδης Φωκάς σχολίασε και τη στάση των βουλευτών που δείχνουν πρόθυμοι να στηρίξουν την κυβέρνηση. «Είναι ντροπή θα γραφτούν τα ονόμάτα τους με μαύρα γράμματα στην ιστορία. Έστω και την τελευταία στιγμή να σκεφτούν τι είναι σωστό. Να σταματήσουν να λένε παραμύθια στον εαυτό τους, να ρωτήσουν κάποιον καθηγητή από τη Μακεδονία να τους πουν για την ιστορία» είπε συγκεκριμένα και κατέληξε με την προτροπή «ας παραιτηθούν από την έδρα τους, ας πάνε σπίτι τους να μην ψηφίσουν την κάκιστη αυτή συμφωνία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.