Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Φίλης: «Βοηθός του Παππά ο Μανώλης Πετσίτης»

Να δώσει περισσότερες εξηγήσεις ο υπουργός για το επονομαζόμενο «golden boy»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4643775.jpg
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Φίλης δήλωσε ότι θυμάται τον Μανώλη Πετσίτη ως «βοηθό» του Νίκου Παππά, ενώ διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν είχε προσωπικές σχέσεις με το επονομαζόμενο «golden boy» του Μαξίμου.

Η υπόθεση γύρω από τον Μανώλη Πετσίτη ξεκίνησε από το ρεπορτάζ των «Νέων» που περιγράφει πώς το εν λόγω άτομο ανέλαβε κυβερνητικά καθήκοντα μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ως ένας εκ των συμβούλων του πρωθυπουργού, απολαμβάνοντας προνόμια όπως προσωπική ασφάλεια, παχυλό μισθό, επαφές με κορυφαίους επιχειρηματίες κλπ.

Ο Νίκος Φίλης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 104,6 δήλωσε ότι όσα διαβάζει είναι ενοχλητικά αλλά μένει να αποδειχθούν. Ερωτηθείς για το ένα θα πρέπει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης , να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, ο κ. Φίλης απάντησε, ότι «στο βαθμό που αναφέρεται συγκεκριμένα "ναι" πρέπει να δώσει περισσότερες εξηγήσεις».

Τον Μανώλη Πετσίτη είπε ο Νίκος Φίλης τον γνώριζε ως «φιγούρα, δεν είχα προσωπικές σχέσεις, δεν έχω εικόνα, ήταν βοηθός του Νίκου Παππά».

Στη συνέχεια διευλρίνισε: «Εάν αποδειχθούν, χρειάζονται εξηγήσεις όλα όσα έχουν γραφτεί». Συμπληρώνοντας ότι «φοβάται ότι γίνεται μια συζήτηση χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και δεν θα ήθελε να δηλητηριαστεί η πολιτική σκηνή».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

androulakis-adwnis
«Η έλευση του κόμματος Τσίπρα έχει άμεσες επιπτώσεις» - Η ανάρτηση Γεωργιάδη για την επίσκεψη Ανδρουλάκη στην Καισαριανή

«Σπάει καθημερινά τα δικά του ρεκόρ γραφικότητας ο υπουργός Υγείας, μήπως τελικά στόχος του είναι να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες», απαντάει το ΠΑΣΟΚ

Ο Τσίπρας ανακοίνωσε το «μανιφέστο» του κόμματός του - «Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής»
Ο Τσίπρας ανακοίνωσε το «μανιφέστο» του κόμματός του - «Η κυβερνώσα Αριστερά της νέας εποχής»

Ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα την πολιτική του διακήρυξη - Περιγράφει ως «κρίσιμη πολιτική αναγκαιότητα» την σύγκλιση των τριών ρευμάτων της Αριστεράς του 20ού αιώνα

Η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως
Κεραμέως: Η πρόταση Ανδρουλάκη για 4ήμερη εργασία είναι επικίνδυνη, ατεκμηρίωτη και ανησυχητική

«Είναι μία πρόταση η οποία με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει σε λουκέτα χιλιάδων επιχειρήσεων μικρομεσαίων» σημειώνει η υπουργός Εργασίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY