Πολιτικη & Οικονομια

Έλλειμμα άνω του ενός δις. ευρώ

Στο ταμείο αλληλοβοήθειας τραπεζοϋπαλλήλων

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
49837-102219.jpg

Έλλειμμα-βόμβα που ξεπερνά ακόμα και το 1 δις. ευρώ έδειξε η αναλογιστική μελέτη που έγινε για λογαριασμό του ταμείου αλληλοβοήθειας τραπεζοϋπαλλήλων (ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ). Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, για τη σωτηρίου του φορέα προτείνεται είτε να μειωθούν κατά 60% οι επικουρικές συντάξεις, είτε να αυξηθούν κατά 400% οι εισφορές, είτε ένας συνδυασμός αυτών των δύο προτάσεων. Εναλλακτικά, εξετάζεται και το κλείσιμο του με την υπαγωγή των 15.300 ασφαλισμένων και συνταξιούχων του στο επικουρικό ταμείο (ΕΤΕΑ), όπου έχουν ενσωματωθεί όλα τα ταμεία των μισθωτών του ιδιωτικού, δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Γ.Σ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον Άρειο Πάγο η κατάθεση των υπογραφών και της σχετικής δήλωσης για την ίδρυση του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία», παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού
Για το φαινόμενο Καρυστιανού: Η πολιτική της συγκίνησης

Η τραγωδία της έγινε το αποστωμωτικό επιχείρημα για κάθε αντιπολιτευόμενο λόγο και όχι μόνον κατά της κυβερνητικής ολιγωρίας αλλά και κατά των ψηφοφόρων της, κατά της ιστορίας! Και αυτή πρέπει να ξαναγραφτεί.

Ο επικήδειος Μητσοτάκη στην κηδεία Ταγαρά: «Θρηνώ έναν προσωπικό φίλο και έναν πολύτιμο συνεργάτη»
Ο επικήδειος Μητσοτάκη στην κηδεία Ταγαρά: «Θρηνώ έναν προσωπικό φίλο και έναν πολύτιμο συνεργάτη»

«Θα μείνεις πάντα στη μνήμη μας ως ένα φωτεινό παράδειγμα αυτοδημιούργητου και άξιου επιστήμονα» - Ο πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα υφυπουργό

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY