Πολιτικη & Οικονομια

Καμμένος για Κουίκ - Κουντουρά: Μας προέκυψαν Μακεδονοκλάστες αφού τους διορίσαμε υπουργούς

«Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kam.jpg
© EUROKINISSI/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική» είπε μεταξύ άλλωνν ο Πάνος Καμμένος καταδεικνύοντας τον Τέρενς Κουίκ και την Έλενα Κουντουρά, που τάχθηκαν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο υπουργός Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ στο πλαίσιο της ομιλίας του στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Θεσσαλονίκη συνέχισε απολογούμενος για την επιλογή του υφυπουργού Εξωτερικών και της Υπουργού Τουρισμού.

«Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι», είπε οργισμένος ο Πάνος Καμμένος.

Σημειώνεται ότι  τόσο ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ όσο και η Έλενα Κουντουρά δεν έδωσαν το «παρών» στο συνέδριο των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Κουίκ βρίσκεται στο Κάιρο σε επίσημη επίσκεψη για θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, ενώ η κυρία Κουντουρά βρίσκεται στη Ζάκυνθο, στη Διεθνή Συνάντηση του Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία».

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1-0 | Στιγμιότυπα - 7η Αγωνιστική Superleague (20/10/2018)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY