- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Κατσίκης: Θα ρίξουμε την κυβέρνηση πριν από την κύρωση της συμφωνίας για το Σκοπιανό
«Διαφωνούμε κάθετα με την πολιτική του κ. Τσίπρα να συμπεριλαμβάνεται το "Μακεδονία"»
«Προφανώς ο κ. Καμμένος εννοούσε ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν πρόκειται να φτάσει στη Βουλή γιατί οι διαδικασίες που πρέπει να κάνουν οι Σκοπιανοί δεν θα έρθουν πριν από τις επικείμενες εκλογές. Το δεύτερο που εννοούσε είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε να μπει στη Βουλή και να κυρωθεί γιατί εμείς θα ρίξουμε την κυβέρνηση και θα το αποτρέψουμε».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό XFM 94, την Τρίτη, ο Κώστας Κατσίκης, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών εξήγησε: «Το ονοματολογικό των Σκοπίων από το καταστατικό μας και τα συνέδριά μας, ουδέποτε περιείχε τον όρο "Μακεδονία" και τη συναίνεσή μας να συμπεριλαμβάνεται σε σύνθετο όνομα. Διαφωνούμε κάθετα στην πολιτική του κ. Τσίπρα. Θα συνεχίσουμε να διαφωνούμε και θα κάνουμε πράξη τη δήλωσή μας σε περίπτωση που έρθει η συμφωνία στη Βουλή προς κύρωση».
«Θα αποδείξουμε, σε όλους εκείνους που παρασύρθηκαν από το πολιτικό τέχνασμα της ΝΔ με τη κατάθεση μομφής και πίστεψαν ότι δεν είμαστε πιστοί στη θέση μας, πως είμαστε η μόνη δύναμη για να μην κυρωθεί η συμφωνία» πρόσθεσε.
Το οξύμωρο των δημοσκοπήσεων
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο κ. Κατσίκης εξέφρασε και τη δυσφορία του για τη δημοσκόπηση (σ.σ. εφημερίδα Documento), στην οποία το ποσοστό των ΑΝΕΛ δεν ξεπερνά το 0.6%.
«Το οξύμωρο του δημοσκοπικού αποτελέσματος είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μείωσε τη διαφορά με τη ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνάει μόνος του; Είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να αυξάνει την εμπιστοσύνη του και να μετράει αρνητικά για τους ΑΝΕΛ; Μας πολεμούν, μας πολέμησαν και θα μας πολεμήσουν με τις δημοσκοπήσεις. Αυτά τα παιχνίδια κάνουν ζημιά, αλλά δεν μας πτοούν» εξήγησε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.