- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άλλος ένας υπουργός που έχει γραμμένο τον νόμο
Τι προκαλεί η βεβαιότητα της ατιμωρησίας οποιασδήποτε αντικοινωνικής - παραβατικής συμπεριφοράς
Στη φωτογραφία βλέπετε τον χαμογελαστό σύντροφο υπουργό Πετρόπουλο και έναν άγνωστο κύριο καβάλα σε μηχανή χωρίς τους περιορισμούς που ο ΚΟΚ επιβάλει. Χωρίς να φορούν το κράνος που πρέπει να προστατεύει όλα τα κεφάλια ανεξαρτήτως περιεχομένου.
Ένας υπουργός που με θράσος γράφει στα παπάρια του τον νόμο είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο η συνέπεια με την οποία γράφουν στα δικά τους παπάρια τη δουλειά για την οποία πλήρωνονται οι αρμόδιοι για τον έλεγχο εφαρμογής του νόμου. Η απροθυμία του ανεύθυνου συντρόφου δεν είναι τίποτα μπροστά στην απροθυμία της διοίκησης της ΕΛ.ΑΣ. και της τροχαίας να τον ελέγξει. Μπροστά στην απροθυμία τους να ελέγξουν οποιονδήποτε παραβαίνει τους κανόνες είτε σε δύο είτε σε τέσσερις ρόδες. (εκτός αν μετά τη φωτογραφία αυτή του πηγε κάποια κλήση στο γραχαχαχαχαχαχαχαχαχ.. συγγνώμη...αλλά δεν κρατήθηκα)
Η χώρα μας είναι το βασίλειο της παραβατικής συμπεριφοράς και γι αυτό δεν φταίει μόνο η αντικοινωνική νοοτροπία των συμπολιτών που δεν καταλαβαίνουν ότι στις δημοκρατίες η συμμόρφωση στους κανόνες είναι προς όφελος των πολλών. Φταίει (και μάλλον κατά κύριο λόγο) η βεβαιότητα της ατιμωρησίας οποιασδήποτε αντικοινωνικής-παραβατικής συμπεριφοράς. Και γι αυτή τη βεβαιότητα υπεύθυνοι είναι οι ανεύθυνοι άρχοντες όπως ο σύντροφος Πετρόπουλος και οι ακόμα πιο υπεύθυνη η εντελώς απρόθυμη για έργο ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Και μπράβο τους κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τα θύματα της αδιαφορίας τους.
Extra Bonus – Kι άλλοι άρχοντες που ατιμώρητοι γράφουν τον νόμο στα παπάρια τους
Ο σ. Καμμενος
Ο σ. Μουζάλας
Ο σ. Βίτσας
Ο σ. Μπαλαούρας
Ο σ. Παπαχριστόπουλος
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος ζητά από την Πολιτεία να λάβει μέτρα
Σφιχτοχέρηδες οι τουρίστες - Τα στοιχεία που προβληματίζουν
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη θα παντρευτούν το 2027
«Είμαστε εδώ για την Αριστερά και τους ανθρώπους»
Η λίστα με τις πληρωμές των δικαιούχων
Οι αντιρρήσεις ενοικιαστών που δέχονται ήδη πιέσεις από ιδιοκτήτες για πληρωμή «μισό-μισό»
Τελευταίο παράδειγμα αυτό της πλατείας Συντάγματος
Γνωστικές προκαταλήψεις και τα παράλληλα σύμπαντα
Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής ανά ταμείο
Με αφορμή την αυριανή συμπλήρωση 22 ετών από την έναρξη των Ολυμπιακών του 2004
Οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και ΗΠΑ συζήτησαν τον 6ο γύρο στρατηγικού διαλόγου και τις κρίσιμες γεωπολιτικές εξελίξεις
Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση και ορίστηκε ήδη Ανάδοχος Αποκατάστασης
Αφορά αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ 25-54 ετών με 12μηνη σύμβαση και μισθό έως 1.250 ευρώ
Οκτάμηνες συμβάσεις για την άμεση εκτίμηση ζημιών από φυσικές καταστροφές
Στο επίκεντρο μεσαία τάξη, οικογένειες και νέοι - Τι δήλωσε για το Ταμείο Ανάκαμψης
Καμιά συνεργασία της Χαριλάου Τρικούπη με ΝΔ - Τι απάντησε για τα «μυστικά δείπνα»
Συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής με το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.