- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στην Κομοτηνή ο αντίπαλος του Ερντογάν: Θέτει θέμα ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους Τούρκους (video)
«Όπως η Ελλάδα κρατάει Τούρκους στρατιωτικούς, έτσι πράττει και η Τουρκία»
Ευθέως ζήτημα ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους έθεσε από την Κομοτηνή ο υποψήφιος πρόεδρος Μουχαρέμ Ιντζέ και ο βασικός αντίπαλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Στην αποκαλούμενη ως «'τουρκική»' νεολαία, ο πολιτικός δέχθηκε τρεις ερωτήσεις στα ελληνικά.
Για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς είπε: «Παλεύω για να γίνει η Τουρκία ένα κράτος δικαίου και θα παρακολουθήσω το θέμα με τους δύο στρατιωτικούς, αλλά δεν είμαι σε θέση, από την θέση που βρίσκομαι, να παρεμβαίνω στη δικαιοσύνη. Δεν πιστεύω ότι είναι (φυλακισμένοι) λόγω παρέμβασης Ερντογάν. Κάποιους στρατιωτικούς που ζητάει η Τουρκία από την Ελλάδα να τους δώσει δεν τους δίνει, κάποιους στρατιωτικούς που ζητάει η Ελλάδα δεν τους δίνει η Τουρκία. Είναι θέμα των διμερών σχέσεων».
Για τα ελληνικά νησιά: «Πρέπει να κάτσουμε στο τραπέζι να συζητήσουμε».
Για την επίσκεψή του στην Κομοτηνή: «Έχω ψηφοφόρους στην Τουρκία που είναι συγγενείς με τους κατοίκους της περιοχής».
Δεν έκαναν ερωτήσεις οι Τούρκοι δημοσιογράφοι: «Μετά τις τρεις ερωτήσεις από τους Έλληνες δημοσιογράφους, ο πολιτικός ζήτησε να δεχθεί ισάριθμες κι από Τούρκους συναδέλφους. Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία ερώτηση με τον ίδιο να αποφαίνεται ως εξής: "Οι Τούρκοι δεν έχουν απορίες"».
Πηγή: xronos.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία για την παραγωγή, τις εισαγωγές, τις εξαγωγές και τα αποθέματα οίνου
Ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά και δανειολήπτες
Χωρίς αίτηση η πρώτη πληρωμή με τα αναδρομικά
Νωρίτερα οι πληρωμές, τι ώρα μπαίνουν στα ΑΤΜ
Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε «ανακοίνωση που περιμένει καιρό η περιοχή»
«Καμία έννομη συνέπεια από την επικύρωσή του», λέει η Αθήνα
Τι καταγγέλλει το DiEM25
Το περιστατικό που καταγράφηκε στα Χανιά
Απόδοση του περίκεντρου ναού στη Μαξιμιανούπολη Ροδόπης
Από τη συμμετοχή και τα παπούτσια μέχρι το ξενοδοχείο και τη διατροφή
Στα ψηφοδέλτια με απόφαση Μητσοτάκη
«Ο κάθε πρύτανης είναι ελεύθερος να προστατεύει το Πανεπιστήμιό του σύμφωνα με τον νόμο» σημείωσε ο υφυπουργός Παιδείας
Βήμα - βήμα πώς θα γίνει η αίτηση
Πώς σχολίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τα αίτια πίσω από το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.