- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αμανατίδης για τους Έλληνες στρατιωτικούς: Το θέμα απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και νηφαλιότητα
«Είμαστε εν αναμονή της ολοκλήρωσης της έρευνας του εισαγγελέα και αναμένουμε να δούμε τις κατηγορίες που θα τους αποδοθούν»
«Το θέμα κράτησης των Ελλήνων στρατιωτικών απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, ηρεμία, ψυχραιμία και νηφαλιότητα» είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης.
«Είμαστε εν αναμονή της ολοκλήρωσης της έρευνας του εισαγγελέα και αναμένουμε να δούμε τις κατηγορίες που θα τους αποδοθούν», τόνισε ο κ. Αμανατίδης, επιμένοντας πως η κυβέρνηση έχει ενιαία στάση.
Διαβεβαίωσε ότι γίνονται όλες οι κινήσεις από πλευράς της κυβέρνησης ώστε να επιστρέψουν στη χώρα τους το συντομότερο δυνατό.
Σημείωσε, ωστόσο, ότι όλα εξαρτώνται από τις κινήσεις και τις αποφάσεις της άλλης πλευράς.
Τόνισε, ότι δεν θα τεθεί ζήτημα ανταλλαγής των 8 Τούρκων στρατιωτικών με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, από καμία πλευρά, ούτε έχει τεθεί, καθώς πρόκειται για θέματα άλλης τάξεως.
Επεσήμανε πως η Τουρκία δεν έχει σταθερές συμμαχίες και αυτό την αναγκάζει να δημιουργεί τέτοια γεγονότα. «Η συμπεριφορά της Τουρκίας αναβαθμίζει τη θέση της χώρας μας στα μάτια των συμμάχων μας», είπε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.