- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαυραγάνης: Το επίδομα ενοικίου αφορούσε την προκάτοχό μου Μαρίνα Χρυσοβελώνη
Πρόκειται για ένα ποσό ύψους 11.000 ευρώ για το έτος 2016 χωρίς να αναγράφεται όνομα του δικαιούχου
To επίδομα ενοικίου αφορούσε την προκάτοχό του Μαρίνα Χρυσοβελώνη, και όχι τον ίδιο, αποσαφήνισε μέσω του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης για το θέμα που αποκάλυψε ο σταθμός του Φαλήρου. Πρόκειται για ένα ποσό ύψους 11.000 ευρώ για το έτος 2016 χωρίς να αναγράφεται όνομα του δικαιούχου.
«Προϋπολογίστηκε από την προηγούμενη υφυπουργό που πράγματι το ελάμβανε, γι’ αυτό το είδατε μόνο για δυο μήνες, γιατί δεν το ζήτησα ποτέ» τόνισε ο κ. Μαυραγάνης. «Έχω δύο σπίτια στα Ιλίσια στα οποία και μένω, ούτε βουλευτικό αυτοκίνητο δεν είχα πάρει» εξήγησε ο υφυπουργός.
Σύμφωνα με τον κ. Μαυραγάνη, «το οικονομικό επιτελείο ενός υπουργείου δεν γνωρίζει εάν ξαφνικά θα κάνει ο πρωθυπουργός ανασχηματισμό, οφείλει να προϋπολογίζει από την αρχή του χρόνου για όλο το έτος με βάση το προηγούμενο έτος ή τα έως στιγμής δεδομένα… τι είχε ως δεδομένο; ότι η προηγούμενη υφυπουργός ελάμβανε αυτό το επίδομα όταν άλλαξε ο επόμενος υφυπουργός και δεν έκανα χρήση αυτό έπαψε να ισχύει».
Ο υφυπουργός δήλωσε αρχικά ότι σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες το κονδύλι υπήρξε και χρησιμοποιείτο, είχε προϋπολογιστεί για να χρησιμοποιηθεί, ωστόσο λίγο αργότερα δήλωσε ότι δεν είναι βέβαιος αν χρησιμοποιείτο.
«Εννοείται ότι πρέπει να μπουν εισοδηματικά κριτήρια στο συγκεκριμένο επίδομα (σ.σ ενοικίου), εγώ δεν λέω να καταργήσουμε εντελώς τις αμοιβές για τους βουλευτές και τους υπουργούς, γιατί τότε θα μπούμε στην αριστοκρατία που μόνο οι πλούσιοι θα μπορούν να ασκούν λειτουργήματα, πρέπει όμως να μπουν οπωσδήποτε εισοδηματικά κριτήρια» διευκρίνισε ο Νίκος Μαυραγάνης για το θέμα που έχει ανακύψει μετά τις αποκαλύψεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.