Πολιτικη & Οικονομια

Θεοδωρικάκος για Αντωνοπούλου-Παπαδημητρίου: Δεν επιτρέπεται το πολιτικό σύστημα να προκαλεί

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που καθιέρωσε στην Ελλάδα τη γενιά των 360 ευρώ, είχε στο συγκεκριμένο υπουργείο δύο ανθρώπους που πήγαιναν και έπαιρναν 1000 ευρώ κάθε μήνα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
theodorikakos.jpg
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Για την υπόθεση Αντωνοπούλου – Παπαδημητρίου ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Θεοδωρικάκος δήλωσε: «Το πολιτικό σύστημα θα έπρεπε να παίρνει μέρος στις θυσίες και να δείχνει ότι είναι ένα τμήμα του ελληνικού λαού. Δεν επιτρέπεται το πολιτικό σύστημα να προκαλεί. Το πρόβλημα σε ότι αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση (Αντωνοπούλου-Παπαδημητρίου) είναι ότι ενώ οι συγκεκριμένοι δύο υπουργοί είναι προφανές ότι έχουν μια άνετη ζωή, για το οποίο δεν τους κατηγορεί κανείς αλλά την ίδια στιγμή που έχουν αυτή την πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια, ζητούσαν και έπαιρναν από το ελληνικό κράτος  ένα επίδομα 1.000 το μήνα για να νοικιάσουν το σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας.

»Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που καθιέρωσε στην Ελλάδα τη γενιά των 360 ευρώ, είχε στο συγκεκριμένο υπουργείο δύο ανθρώπους που πήγαιναν και έπαιρναν 1000 ευρώ κάθε μήνα. Πρόκειται για τεράστια πρόκληση».

Όσον αφορά στον κ. Κουρουμπλή και τον ανασχηματισμό, τόνισε:  «Τώρα που κ Τσίπρας θα πρέπει να κάνει έναν ανασχηματισμό μικρότερο ή μεγαλύτερο γιατί θα πρέπει να τοποθετήσει αντικαταστάτες για τους ανθρώπους που παραιτήθηκαν, θα βρει το θάρρος να βγάλει από την κυβέρνηση τον κ Κουρουμπλή; Γιατί στην πραγματικότητα ο κ Κουρουμπλής ελέγχεται για τις πολύ σημαντικές ευθύνες που έχει την περίοδο που ήταν υπουργός Υγείας».

Για το Σκοπιανό, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε: «Προσωπικά εκτιμώ ότι η πίεση του ελληνικού λαού είναι τεράστια. Τα συλλαλητήρια έχουν ασκήσει πολύ μεγάλη επιρροή. Η ευαισθησία του ελληνικού λαού δεν μπορεί να αμφισβητηθεί  και πιστεύω ότι θα είναι μια μεγάλη δύναμη μαζί με την φωνή της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του Κ. Μητσοτάκη στο να μην πέσει η κυβέρνηση σε μια λαθεμένη συμφωνία».  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY