- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Σταύρος Θεοδωράκης: Μαρία Αντουανέτα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η Έλενα Κουντουρά
Αντιδράσεις για την δήλωση της υπουργού ότι πλέον οι Έλληνες δεν τρώνε από τα σκουπίδια
Την πρωινή δήλωση της υπουργού Έλενας Κουντουρά σχολίασε μέσω Twitter o Σταύρος Θεοδωράκης. Να θυμίσουμε ότι η Κουντουρά είπε στον ΣΚΑΪ ότι αποτελεί επιτυχία της κυβέρνησης που δεν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που τρώνε από τα σκουπίδια όπως το 2014.
«Η Μαρία Αντουανέτα μοίραζε παντεσπάνι. Οι Αντουανέτες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από τον θρόνο τους ικανοποιούνται που ο λαός δεν τρώει από τα σκουπίδια» ανέφερε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Η Μαρία Αντουανέτα μοίραζε παντεσπάνι. Οι Αντουανέτες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από τον θρόνο τους ικανοποιούνται που ο λαός δεν τρώει από τα σκουπίδια.
— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) 21 Οκτωβρίου 2017
«Τα... σχόλια είναι περιττά» είχε ανακοινώσει μεταξύ άλλων νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία για τις δηλώσεις της υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης.
Σπέκουλα και διαστρέβλωση της αλήθειας, παραπλανώντας τον ελληνικό λαό ελλείψει πειστικών επιχειρημάτων, καταλογίζει πάντως στη ΝΔ η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου.
Απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ για την υπουργό Τουρισμού, η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε πως «προφανώς θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός ξέχασε ποιος έφερε την πατρίδα μας σε κατάσταση απελπισίας» και σημείωσε πως τέτοιου είδους και ύφους ανακοινώσεις είναι περιττές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το δίλημμα «αυτοδυναμία της ΝΔ ή χάος»
Ο χάρτης των πληρωμών από ΔΥΠΑ και e - ΕΦΚΑ
Ποιο ήταν το αμερικανικό συγκρότημα
Σαν σήμερα δολοφονείται από τα «45άρια» της 17Ν ο πολιτικός που εργάστηκε για την εθνική συμφιλίωση
Γιατί η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ
«Οι σπόροι του μέλλοντος βρίσκονται στη μνήμη του χτες»
Τι μπορούν να κάνουν όσοι δεν έλαβαν τα χρήματα
Ο πρωθυπουργός έθεσε στο επίκεντρο το αυξημένο ενεργειακό κόστος
«Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους»
Θετικό πρόσημο στις ροές χρηματοδότησης και άνοδος των ιδιωτικών καταθέσεων
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε το αναπτυξιακό πλάνο για τις Κυκλάδες
Η πολιτική των μεταρρυθμίσεων έχει υπονομευθεί από μια σειρά σκανδάλων στα οποία ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει αναγνωρίσει κυβερνητικές ευθύνες
Οι μετανάστες, οι διακινητές, ένα σποτ και οι θέσεις εργασίας
Αφορούν προσλήψεις ορισμένου χρόνου σε Χαϊδάρι, Ίλιον και Λάρισα
«Αυτά που λέει τα πιστεύει και είναι επικίνδυνος επειδή τα πιστεύει» σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Η προθεσμία για τα αναδρομικά, τις γονικές παροχές και τις κληρονομιές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.