Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης σε παροξυσμό: «Θα σας κάνουμε Σοβιετία φιλελέδες» (εικόνα)

Η αντίδραση στην κατηγορία Βενιζέλου ότι η κυβέρνηση τείνει να μετατρέψει τη χώρα σε Κολομβία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
361811-748959.jpg

«Όχι Κολομβία, ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα σας κάνουμε φιλελέδες και συνοδοιπόροι του Κυριάκου», γράφει στο λογαριασμό του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, απαντώντας στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος από το βήμα του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι τείνει να «μετατρέψει τη χώρα σε Κολομβία».

Η ανάρτηση Πολάκη συμπληρώνεται με φωτογραφία του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Παππά αγκαλιά και την φράση «Η Ελλάς κατακτά το διάστημα» με τεχνοτροπία σοσιαλιστικού ρεαλισμού.

Ο κ. Βενιζέλος είπε χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση εξευτελίζει πλέον ανοικτά τους θεσμούς και απαξιώνει με απύθμενο θράσος τη Δικαιοσύνη όταν αυτή δεν αποφασίζει κατά τις επιθυμίες των κυβερνώντων. Ο ζόφος των εκβιασμών, της χειραγώγησης της δικαιοσύνης, των συγκρουόμενων μηχανισμών του βαθέως κράτους, της σύγκρουσης συμμοριών, της διάχυτης βίας, του οργανωμένου εγκλήματος, τείνουν να μετατρέψουν τη χώρα σε Κολομβία, με υπόκρουση δήθεν ριζοσπαστικών και εθνικολαϊκιστικών επιχειρημάτων. Οι καταστάσεις είναι πλέον οπερετικές». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.