- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Θεοδωράκης για την αγωγή κατά Πετρουλάκη: 2 εκατομμύρια ευρώ κοστολογεί τη φίμωση του Τύπου
Τι αναφέρει σε αιχμηρή ανάρτησή του
Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, αναφέρθηκε στην αγωγή που έγινε κατά του Ανδρέα Πετρουλάκη, από τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοδωράκης επισημαίνει χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή του πως πρόκειται για μία αγωγή κατά του Α. Πετρουλάκη αλλά και του Protagon.gr, υπογραμμίζοντας ότι «αιτία» για την αγωγή αποτέλεσε «ένα κείμενο με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με ύβρεις και συκοφαντίες σαν κι αυτές που χρησιμοποιεί μονίμως ο διώκτης».
Ο κ. Θεοδωράκης τονίζει ότι ο διώκτης (ενν. Πάνος Καμμένος) κοστολογεί στα 2 εκατομμύρια ευρώ τη φίμωση του Τύπου, ενώ προσπαθεί «να τρομοκρατήσει με εξοντωτικές αγωγές όσους του κάνουν κριτική. Ο ίδιος βέβαια κρύβεται πίσω από την βουλευτική του ασυλία».
Κλείνοντας, ο Σταύρος Θεοδωράκης υπογραμμίζει: Όμως, ζούμε ακόμη σε μία δημοκρατική χώρα. Η ελευθερία του Τύπου, όπως και η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, είναι προπύργιά της. Και θα παραμείνουν παρά τις πιέσεις και τους εκβιασμούς του καθεστώτος που υπηρετεί ο διώκτης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.