Πολιτικη & Οικονομια

Αποδοκιμάστηκε ο Φίλης ως ο υπουργός της «λιτότητας και της ανεργίας» στην παιδεία (video)

Νεύρα στα εγκαίνια ειδικού σχολείου στο Ίλιον

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
328797-679876.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Αποδοκιμάστηκε από ομάδα εκπαιδευτικών ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο οποίος παρευρέθη στα εγκαίνια ειδικού σχολείου στο Ίλιον. Οι εκπαιδευτικοί φώναζαν για διορισμούς και ζητούσαν να σταματήσουν οι περικοπές στην παιδεία.

Ο Υπουργός έχασε την ψυχραιμία του και είπε: «Σας είδαμε πόσοι είστε... Δεν είστε όλοι δάσκαλοι και όλοι εκπαιδευτικοί». «Επειδή ζητάμε διορισμούς μας έφερες την αστυνομία εδώ πέρα. Ωραίος αριστερός με ασφαλίτες, μπράβο» του απάντησαν οι εκπαιδευτικοί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY