Πολιτικη & Οικονομια

Μάρδας: «Γιαλαντζί» ο νεοφιλελευθερισμός της ΝΔ

«Τόσα χρόνια που έπρεπε να κάνουν κάποια βήματα, ούτε που τα άγγιξαν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
318756-627504.jpg

Για «γιαλαντζί» νεοφιλελευθερισμό κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Ο κ. Μάρδας είπε χαρακτηριστικά: «Τον επιβάλλουν εκεί που θέλουν ενώ σε αυτά που τόσα χρόνια έπρεπε να κάνουν κάποια βήματα, ούτε που τα άγγιξαν». Ο υφυπουργός απαρίθμησε τις προτεραιότητες της κυβέρνησης και δήλωσε ότι πρέπει να κλείσουν όλα τα ανοιχτά θέματα, ώστε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, να συνεχιστεί η χρηματοδότηση και να «αναπνεύσει» η οικονομία της χώρας.

Στην ίδια εκδήλωση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος έκανε έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου, μίλησε για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες κατά της διαπλοκής και για τις αντιδράσεις που υπάρχουν παρατήρησε πως «το θηρίο όταν ξεδοντιάζεται ουρλιάζει και το νιώθουμε αυτό».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY