Πολιτικη & Οικονομια

Δηλώσεις: Πολύ πιθανή η παράταση

Όλα όσα είπε ο υπουργός Αλεξιάδης

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131149-297602.jpg

«Δεν υπάρχει διάθεση να πάμε με διαδοχικές παρατάσεις μέχρι το Σεπτέμβρη» είπε χτες Τετάρτη μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφων Αλεξιάδης, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι είναι πολύ πιθανή να δοθεί κάποια παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, μια προθεσμία που κανονικά λήγει 30 Ιουνίου.

Άλλα ουσιώδη της συνέντευξης:

  • «Όσο πιο νωρίς γίνουν οι δηλώσεις, τόσο περισσότερες θα είναι οι δόσεις του ΕΝΦΙΑ»  (Σ.Σ. Τα ίδια πρόσωπα ασχολούνται με την εκκαθάριση και των μεν και των δε)
  • «Η κυβέρνηση δεν έχει πάρει απόφαση για αύξηση της βενζίνης. Το 2015 έγινε μια σωστή παρέμβαση με σωστή κατανομή των τελών κυκλοφορίας, το 2016 φέραμε τη διάταξη με την οποία μπορούν οι πολίτες να πάρουν αυτοκίνητα των οποίων οι πινακίδες έχουν κατατεθεί»
  • «Είναι αναγκαία την πολιτική που ακολουθείται. Δεν είμαστε ευτυχείς με αυτά τα μέτρα, είναι μια πολιτική αναγκαιότητα, η οποία δεν έχει εναλλακτική»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακρίτα
Ακρίτα: «Η ΝΔ της αγίας οικογένειας κατόρθωσε να μπλοκάρει την υποψηφιότητα»

«Mεγάλο ευχαριστώ στα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας και τους ανεξάρτητους βουλευτές από Νέα Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση και τα άλλα προοδευτικά κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα μας»

O Άδωνις Γεωργιάδης
Απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη στον Σαμαρά για το «ακαθόριστο φύλο»: Λάθος της ανοδόχου του ΕΟΠΥΥ

«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY