- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Διαμάχη Παππά-Γεωργιάδη στο Twitter
Σκληρές κουβέντες για την υπόθεση εκβιαστών στα ΜΜΕ
Άγριος καβγάς ανάμεσα στον Νίκο Παππά και τον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή την υπόθεση εκβιαστών έλαβε χώρα στο Twitter.
H αρχή έγινε από το σχόλιο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας «Στο Κόκκινο».
Ο Νίκος Παππάς ερωτηθείς για τις αποκαλύψεις αναφορικά με το κύκλωμα εκβιαστών είπε ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να απαντήσει για τις αποκαλύψεις ότι μέλη αυτού του σκοτεινού κυκλώματος συνδέονταν μαζί της.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Παππά «Στο Κόκκινο», έγραψε στο Twitter: «Ο Νίκος Παππάς υπέρ του οποίου ρητώς αναφέρεται στην Δικογραφία ότι δρούσαν ο εκβιαστές (εν αγνοία του;) κάνει και δηλώσεις; Θράσος!».
Ο @nikospappas16 υπέρ του οποίου ρητώς αναφέρεται στην Δικογραφία ότι δρούσαν ο εκβιαστές (εν αγνοία του;) κάνει και δηλώσεις; Θράσος!
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 27, 2016
Ο υπουργός Επικρατείας απάντησε, καλώντας τον βουλευτή της ΝΔ να σοβαρευτεί. «Σοβαρέψου. Δεν είσαι τρολ. Είσαι αντιπρόεδρος. Οι κύριοι ήταν έμμισθοι της ΝΔ και στελεχών της. Χρωστάτε και λεφτά όπως λέτε» σημείωσε.
«Τώρα πας γυρεύοντας Υπουργέ μας; Καλά κρυφά ραντεβού με τον Ψυχάρη 4 τον αριθμό; Εσείς οι πολέμιοι της διαπλοκής; Γιατί;» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνοντας συνέχεια και προσέθεσε: «Α και γιατί λέει ότι θα έδιναν 12.000€ στον κ. Καραμπάση για να γράφει υπέρ σας Υπουργέ μου; Περίεργο για δικούς μας, ε;».
ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε δύο δόσεις οι πληρωμές
Είπαν κάτι που δεν έχουν πει ξανά;
Πότε θα γίνει η πρώτη πληρωμή
Έφτασε τα 165,4 δισ. ευρώ - Αυξήθηκε η κατανάλωση, αρνητικό το ποσοστό αποταμίευσης
Τα νέα διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια
Διεύρυνση των εισοδηματικών ορίων κατά 2.000 ευρώ και ειδική μέριμνα για τις τρίτεκνες οικογένειες
Θερμές ευχαριστίες της Εκκλησίας στον πρωθυπουργό για τη συμφωνία με την Αίγυπτο και τα κειμήλια
Τι ώρα μπαίνουν τα λεφτά στα ΑΤΜ
Συνολικά 33 πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση
Οι δύο περιφέρειες που συγκεντρώνουν πάνω από τις μισές επενδυτικές προτάσεις
Χωρίς τέλος το ράλι στο πετρέλαιο
Η ώρα που μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
Στο επίκεντρο συνδεσιμότητα, ενέργεια και Patriot
«Η συμφωνία θα δημοσιοποιηθεί, δεν θα είναι κρυφή», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Η διαφωνία είναι δικαίωμά τους. Η καταψήφιση, όμως, συνοδεύεται από ευθύνη», αναφέρει σε άρθρο του ο υπουργός Επικρατείας
«Η τεχνολογία πρέπει να υπηρετεί τον άνθρωπο», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον Άγιο Δημήτριο, την απελευθέρωση και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Ανάρτηση του πρωθυπουργού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού
Μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου για την ηλεκτρική διασύνδεση και το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.