Πολιτικη & Οικονομια

Παραίτηση Μεϊμαράκη από την προεδρία της ΝΔ

Ανακοίνωσε τις προθέσεις του ο μεταβατικός αρχηγός του κόμματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
114629-227204.jpg

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα από το φιάσκο της εκλογής προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σε δηλώσεις του έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού το πρωί της Δευτέρας,ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε χαρακτηριστά ότι δεν είναι «γαντζωμένος» στις καρέκλες και γι' αυτό θα ζητήσει να οριστεί μεταβατικός πρόεδρος από σήμερα, «ώστε να προχωρήσουμε στις εσωκομματικές εκλογές».

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης χαρακτήρισε ως μήνυμα θλίψης και συγγνώμης προς τους Νεοδημοκράτες τη χθεσινή, «εκκωφαντική» σιωπή του.

«Σε αυτή τη διαδικασία προσήλθα με σεβασμό στους συνυποψηφίους μου και στη διαδικασία και γι' αυτό δεν έκανα και πολλές εμφανίσεις. Δεν απάντηση πολλές φορές και σε διάφορες προκλήσεις προσωπικές που δέχθηκα».

«Χθες δεν μίλησα καθόλου και κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι η εκκωφαντική σιωπή μου ήταν μήνυμα θλίψης και συγγνώμης προς τους Νεοδημοκράτες. Ενώ είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι, οι συνάδελφοι βρήκαν το θέμα της τεχνικής βλάβης, ως πεδίο αντιπαράθεσης και προσωπικής επίθεσης, ενώ και οι ίδιοι γνώριζαν τα πάντα».

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ