- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Η Γεωργία Καλτσή σε ένα αιχμηρό σχόλιο για τα «χωριά για ΑμεΑ»
Η αθλήτρια μίλησε για το παραολυμπιακό κέντρο στην Ελβετία και τα σχόλια περί ΑΜΕΑ χωριών
Η Γεωργια Καλτσή περιέγραψε εμπειρίες από την Ελβετία και σχολίασε τη συζήτηση για ΑΜΕΑ χωριά
Η Γεωργία Καλτσή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» της ΕΡΤ με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Κρατερό Κατσούλη, όπου μίλησε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ελβετία και τη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκή γυναικεία ομάδα.
Η κ. Καλτσή εξήγησε πως στην Ελλάδα αγωνίζεται σε μεικτή ομάδα με άνδρες, καθώς δεν υπάρχει αντίστοιχη γυναικεία ομάδα, ενώ η πρόταση από το εξωτερικό της έδωσε τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε μια ήδη οργανωμένη ευρωπαϊκή σύνθεση.
Το ταξίδι της Γεωργίας Καλτσή στην Ελβετία και το παραολυμπιακό κέντρο
«Γύρισα χθες από την Ελβετία και ήρθα πολύ χαρούμενη, γεμάτη αλλά και διαλυμένη από τις προπονήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια περιέγραψε την περιοχή όπου φιλοξενήθηκε η ομάδα, σημειώνοντας πως επρόκειτο για μια κωμόπολη με λίμνη και ένα πλήρως οργανωμένο παραολυμπιακό κέντρο.
Όπως είπε, στις εγκαταστάσεις υπήρχαν κέντρο αποκατάστασης, νοσοκομειακή μονάδα, ξενοδοχείο, εστιατόρια, μπαρ και πάρκα, με ανθρώπους με και χωρίς αναπηρία να συνυπάρχουν στην καθημερινότητά τους.
Η αναφορά στα «ΑΜΕΑ χωριά»
Η Γεωργία Καλτσή σχολίασε επίσης τη δημόσια συζήτηση των τελευταίων ημερών σχετικά με τα λεγόμενα «ΑΜΕΑ χωριά».
«Γύρισα με απορίες γιατί έχουν ειπωθεί, τις τελευταίες μέρες, κάτι πράγματα για ΑΜΕΑ χωριά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για την ίδια υπόθεση έχουν προφυλακιστεί ακόμη δύο κατηγορούμενοι
Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο
Κατέληξε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών
Οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του
Συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ
Η αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση των συγκεκριμένων υπηρεσιών
«Η σύζυγός μου έπασχε από καρκίνο 20 χρόνια και πέθανε σε δύο μήνες γιατί σταμάτησε τις κλασικές θεραπείες»
Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι «όλα είναι στημένα» από συγκεκριμένο πρόσωπο
Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το απότροπαιο περιστατικό
Τραυματίστηκε ο οδηγός
«Παρακαλώ εκκενώσετε το Δικαστικό Μέγαρο σύμφωνα με τις εντολές της ΕΛ.ΑΣ.», ακούστηκε από τα μεγάφωνα
Αναζητείται ο ανήλικος φερόμενος δράστης
Οι παράνομες χημειοθεραπείες και οι αναφορές για «κλινική εκτελεστήριο»
Οι πρώτες πληροφορίες για το τροχαίο ατύχημα
Πληροφορίες ότι αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα σε αστυνομικούς το βράδυ της Τρίτης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.