- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεωργία Καλτσή για το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή: «Είχα 1% ζωή»
Η αθλήτρια της ξιφασκίας κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική
Γεωργία Καλτσή για τροχαίο ατύχημα: «Είχα 1% ζωή, ήμουν 24 ημέρες σε κώμα»
Οκτώ χρόνια μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή, η Γεωργία Καλτσή, αθλήτρια ξιφασκίας, μιλά για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική με τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του ΑΝΤ1. Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαρτίου και αναφέρθηκε για τους «αγώνες» ζωής που κατάφερε να κερδίσει και μοιράστηκε τα σχέδιά της για το μέλλον.
«Ημασταν όλοι 21 και ήταν τα γενέθλια της κολλητής μου εκείνο το βράδυ και ήταν η πρώτη που θα γινόταν 22 ετών. Έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε! Από τα τρία κορίτσια που ήμασταν στο τροχαίο δυστύχημα, οι δύο είμαστε με αναπηρία με αμαξίδιο και η τρίτη είναι υπέρλαμπρη ψυχολόγος. Με "κυνηγάει” η ημερομηνία του τροχαίου γιατί κλείναμε 8 χρόνια και τότε έγινε και η πρεμιέρα της σειράς», είπε αρχικά.
Στην πορεία της συνέντευξής της, η Γερωγία Καλτσή ανέφερε πως: «Εκείνη την στιγμή ήμουν η μόνη που δεν έχασα τις αισθήσεις μου, αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω γιατί είχα υποστεί μια κάκωση στον νωτιαίο μυελό. Είχα παραλύσει εκείνη στην στιγμή. Δεν ένιωθα τον τραυματισμό, αλλά ότι δεν αναπνέω σωστά, μετά από κάποιες ώρες που προσπαθούσαν να μας απεγκλωβίσουν. Είχα εσωτερική αιμορραγία και είχαν σπάσει τα πνευμόνια μου. Είχα 1% ζωή, είναι κωμικοτραγικό. Λόγω πνευμόνων στη πραγματικότητα ανέπνεα από ένα 2εύρω γιατί είχαν γεμίσει αίμα τα πνευμόνια μου. Ανταπεξήλθα σε αυτό και το σώμα μου λόγω του αθλητισμού. Οι γιατροί με συναρμολόγησαν. Ζω και είμαι εδώ λόγω της καθαριότητας που υπήρχε στο ιδιωτικό νοσοκομείο που ήμουν».
«Ξύπνησα μετά από 24 ημέρες από το κώμα. Δεν μου είχε ανακοινωθεί ούτε η παράλυση, ούτε ο χαμός του φίλου μου. Δεν είχα καν τις αισθήσεις μου και δεν ήξεραν τι χαρακτήρας είμαι και πως θα το διαχειριστώ. Όταν ξύπνησα, πίστευα ότι λόγω φαρμάκων δεν κουνώ τα πόδια μου. Ήμουν σε άλλη φάση. Όταν μου είπαν ότι έχω κάνει χειρουργείο σπονδυλοδεσίας, συνειδητοποίησα ότι νιώθω τα πόδια, αλλά δεν τα ελέγχω. Εκεί μου το ανακοίνωσαν οι γιατροί. Δεν το πήρα βαριά γιατί είδα όλον τον χαμό που είχε γίνει και μου είπαν ότι "έφυγε" κι ο φίλος μου» συνέχισε η αθλήτρια.
Όσο για τον ρόλο της Στέλλας στη νέα σειρά «Στα 4», είπε ότι «πήρα κάποιους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία. Μου μίλησαν για μαύρη κωμωδία. Ο ρόλος της Στέλλας μου "κολλάει" απόλυτα».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια μικρή ιστορική αναδρομή στην καλτ πλευρά της ελληνικής τηλεόρασης που έγινε συλλογική απόλαυση
Πώς φτιάχτηκε μια συνταγή αυθεντικής ελληνικής τηλεοπτικής καλτίλας
Ο Τζέρι Σπρίνγκερ έκανε την trash TV παγκόσμιο φαινόμενο και το όνομά του συνώνυμο των οικογενειακών καβγάδων
Στις νύχτες των αισθήσεων και των παραισθήσεων, υπήρξε μία εκπομπή που δίδαξε αγνό, ελληνικό καλτ χωρίς περιορισμούς και αναχώματα
Όλοι τον θυμούνται ως «Μίστερ Μπούτια», όμως ήταν ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος που βρήκε καταφύγιο στα τηλεοπτικά στούντιο της ελληνικής καλτίλας
Από το «Το Φτυάρι» και το TV Magic στο TikTok
Η παρουσιάστρια εδώ και χρόνια γνωρίζει νέες δόξες μέσα από το YouTube και το Tik Tok και υπάρχει λόγος γι’ αυτό
Υπήρχαν εποχές που μέσα στο λουμπεναριό και την αλητεία η ελληνική τηλεόραση έγραφε ιστορία
Νέα τηλεοπτική στέγη μετά την αποχώρησή της από το OPEN
Τα μυστικά των νέων επεισοδίων - Κάποιοι κάνουν νέα αρχή, κάποιοι αλλάζουν συνήθειες
Έχει ταυτοποιηθεί ένα ακόμη άτομο
Η ανακοίνωση του καναλιού
Η γλυκιά διακοπή σκόρπισε χαμόγελα στον τηλεοπτικό αέρα
Τριάντα επτά χρόνια μετά την πρώτη προβολή του «Στο Κάμπινγκ»
Η αποχώρηση πραγματοποιείται σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού
Ποια πρόσωπα αλλάζουν ανά κανάλι
Βασίλης Μπισμπίκης, Αντώνης Μυριαγκός, Μαριάννα Κιμούλη και Δημήτρης Καπετανάκος - Το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.