- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φοινικούντα: Αίτηση προστασίας κατέθεσε στις αρχές η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
Τι πιστεύει για τον ηθικό αυτουργό
Φοινικούντα: Αίτηση προστασίας κατέθεσε στις αρχές η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
Νέα στοιχεία προκύπτουν για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς η ανακρίτρια έχει στη διάθεσή της το υλικό με τις επικοινωνίες από επτά κινητά τηλέφωνα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Μάλιστα, Αίτηση προστασίας, για την ίδια και την οικογένειά της, κατέθεσε η ανιψιά του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ. Η γυναίκα, σύμφωνα με τη δικηγόρο της Κατερίνα Φραγκάκη, αισθάνθηκε ότι κινδυνεύει η ζωή της, καθώς πρόκειται για βασική μάρτυρα που γνωρίζει κρίσιμες πληροφορίες και μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στη διαδικασία της ανάκρισης.
Η ανιψιά, επειδή ένιωθε ότι κινδυνεύει η ζωή της, κατέθεσε αίτηση για την προστασία τόσο της ίδιας όσο και της οικογένειάς της. Αναμένουμε πλέον την εξέλιξη της υπόθεσης αυτής. Η ίδια νιώθει καλύτερα, αφού η αίτηση έχει ήδη κατατεθεί και λάβει αριθμό πρωτοκόλλου, δήλωσε η κα. Φραγκάκη, τονίζοντας ότι η εμπιστοσύνη της στην ελληνική Δικαιοσύνη παραμένει ακέραιη.
Η δικηγόρος επιβεβαίωσε ότι η πελάτισσά της έχει “στο κάδρο” ορισμένα πρόσωπα για τα οποία διατηρεί υποψίες, χωρίς ωστόσο να τα κατονομάζει δημόσια, καθώς η υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.
Η άποψή της είναι ότι δεν μπορεί δύο νεαροί 22 ετών, χωρίς καμία σχέση με την περιοχή, να ενήργησαν μόνοι τους μια τέτοια πράξη εκτέλεσης, απέναντι σε έναν άνθρωπο που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, δεν είχε ποινικό μητρώο και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Φραγκάκη.
Με πληροφορίες από την ΕΡΤ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει το ιατροδικαστικό πόρισμα για την αιτία θανάτου
Δύο ακόμη άτομα διώκονται με τον Αθλητικό Νόμο - Αποκλείστηκε σύνδεση με την υπόθεση «αυτόκλητων τιμωρών»
Η πιεστική πραγματικότητα των ανθρώπων που στέκονται πίσω από τις σχολικές έδρες
Ο κατηγορούμενος παραδόθηκε στην αστυνομία με τον δικηγόρο του - Τι υποστηρίζει
Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το θύμα δέχθηκε δύο μαχαιριές
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με τη διενέργεια αξονικής τομογραφίας
Ο 23χρονος παραδόθηκε στην Ασφάλεια και ισχυρίζεται ότι τραυμάτισε τον 20χρονο σε αυτοάμυνα
Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βίντεο και καταθέσεις φίλων
«Να διαλευκανθεί άμεσα η υπόθεση», ζητά η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για επιδότηση έως 70% μισθού και εισφορών σε νέες θέσεις εργασίας
Την προσέγγισε με ανάρτηση για υιοθεσία γάτας
Στο επίκεντρο η επιστολή γονέων
Άγνωστο το κίνητρο του εγκλήματος
Ποινική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία - Συνελήφθη αντιδήμαρχος
Η 52χρονη κατάφερε να τον κλειδώσει στο σπίτι μέχρι να έρθουν οι αρχές
«Κανένα στοιχείο μέχρι στιγμής δεν συνδέει το περιστατικό με οπαδικά κίνητρα»
Τι αναφέρουν τα τοπικά μέσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.