- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ελεύθερη με εγγύηση 10.000 ευρώ η δημοσιογράφος που θησαύριζε αρπάζοντας χρήματα για ανύπαρκτα ταξίδια
Η ζημία για τα θύματά της εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 160.000 ευρώ
Ελεύθερη με εγγύηση 10.000 ευρώ η 38χρονη που θησαύριζε αρπάζοντας χρήματα για ανύπαρκτα ταξίδια
Ελεύθερη με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ, και τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε ΑΤ καθώς και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε μετά την απολογία της η πρώην δημοσιογράφος που κατηγορείται ότι εξαπάτησε δεκάδες πολίτες υποσχόμενη πολυτελή ταξίδια, ανάμεσά τους και αυτό στο Άμπου Ντάμπι για το Final Four χωρίς να πραγματοποιεί αυτά που υπόσχονταν.
Η ζημία για τα θύματα της δημοσιογράφου εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 160.000 ευρώ, με περισσότερους από 70 πολίτες να έχουν εξαπατηθεί.
Η πιο πρόσφατη υπόθεση αφορά 44 άτομα, κυρίως επιχειρηματίες, που πλήρωσαν 2.000 ευρώ ο καθένας για ταξίδι στο Άμπου Ντάμπι με σκοπό να παρακολουθήσουν το final four της Euroleague. Το πακέτο περιλάμβανε αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο και εισιτήρια για τους αγώνες – τίποτα από αυτά όμως δεν παραδόθηκε ποτέ, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας των θυμάτων.
Πώς ξετυλίχτηκε το κουβάρι της υπόθεσης
Οι καταγγελίες για το πολυτελές ταξίδι στο Ντουμπάι που είχε διοργανώσει για το Final 4 και δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ σήμαναν την αντίστροφη μέτρηση για να βρεθεί η κατηγορούμενη αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με τις αρχές η δράση της 38χρονης ξεκινά τουλάχιστον από το Μάιο του 2024 καθώς φέρεται να έπειθε τα θύματά της ότι είχε τη δυνατότητα να διοργανώσει ταξίδια αναψυχής σε χαμηλότερες τιμές, εισπράττοντας χρηματικά ποσά που αντιστοιχούσαν στα έξοδα του ταξιδιού, όπως αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία κ.λπ., χωρίς ωστόσο αυτά να πραγματοποιούνται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατηγορείται ότι έλαβε χρήματα για να επηρεάσει αποτελέσματα σε προκριματικούς αγώνες Tae Kwon Do
Ο οδηγός εντοπίστηκε να κινείται με τριπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπτό όριο - Του επιβλήθηκε πρόστιμο-μαμούθ
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Ο μοναχός έχει τις αισθήσεις του και φέρει τραύμα στο πόδι
Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία
Τι είναι η λεπτοσπείρωση και ποια είναι τα συμπτώματα
Τι λέει ο γιος της 43χρονης
Έρευνα για την προέλευση των χρημάτων
Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος της μητέρας του
«Δεν είμαστε βέβαιοι αν τα 5,7 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν ο κύριος σεισμός»
Χειροπέδες και στη μητέρα της για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
«Μιλούσα και με τους δύο το μοιραίο βράδυ, του έλεγα μην πας...» - Ελεύθεροι μέχρι τη δίκη οι 3 φίλοι του 20χρονου
Τι υποστήριξε ο 45χρονος στο δικαστήριο
Τραγικές φιγούρες τα τρία παιδιά της
Οι αποκαλύψεις για τα μηνύματα που αντάλλαξε η 19χρονη με τη μητέρα της το μοιραίο βράδυ
«Βραχνάς» το υψηλό ενεργειακό κόστος, τι ζητούν
Άμεση αντίδραση των εργαζόμενων στο Δήμο απέτρεψε τραγωδία στη Λεωφόρο Νίκης
Την εντόπισε διερχόμενος πολίτης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.