- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Παλαιοχριστιανός της Κορίνθου ζει πλέον σε σπίτι - Πού βρίσκονται τα παιδιά της οικογένειας
Οι δηλώσεις της δικηγόρου του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη
Ο Παλαιοχριστιανός της Κορίνθου ζει πλέον σε σπίτι - Πού βρίσκονται τα παιδιά της οικογένειας
Νέα σελίδα στη ζωή του φαίνεται ότι έχει γυρίσει ο Παλαιοχριστιανός της Κορίνθου. Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης ζει πλέον σε σπίτι και μέσω των δικηγόρων του προσδοκά ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει ηπιότερα μέτρα σχετικά με τα παιδιά του.
Η συνήγορος της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών της Κορίνθου δήλωσε στον Ant1 ότι ζει πλέον σε σπίτι. Η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών της οικογένειας έχει αφαιρεθεί από τον Μανώλη Καλαϊτζιδάκη και τώρα θεωρεί πως πρέπει να τα πάρει πίσω. «Έχει κατοικία κανονικότατα. Είναι ένας άνθρωπος μαχητικός, δεν το βάζει κάτω και παλεύει για το δίκιο του και για τα παιδιά του», δήλωσε η κ. Συμεωνίδου.
Η κ. Συμεωνίδου σημείωσε ότι «για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα είχε δοθεί αναβολή, δεδομένου ότι η ίδια ανέλαβε την υπόθεση μόλις πριν από μία εβδομάδα» υπογραμμίζοντας την αυστηρότητα που φαίνεται να εξάντλησε η έδρα. Η δικηγόρος των Παλαιοχριστιανών υποστηρίζει στο loutraki.brog ότι το βρέφος απομακρύνθηκε βίαια από τη μητέρα του και τοποθετήθηκε σε ίδρυμα χωρίς επαρκή λόγο, δεδομένου ότι οι ποινικές διώξεις κατά της μητέρας ακόμη βρίσκονται σε προανακριτικό στάδιο. «Το βρέφος δεν έχει κακοποιηθεί, δεν ήταν άρρωστο, δεν ήταν ατάιστο, δεν ήταν τραυματισμένο, κατά συνέπεια, είναι επαχθές το μέτρο της βίαιης απομάκρυνσης του μωρού από τη μητέρα του» ανέφερε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας
Εκτιμάται ότι η έκρηξη έγινε στον δεύτερο όροφο του κτιρίου στη Λυσικράτους
Ζημιές σε διαμερίσματα τριών ορόφων στην πολυκατοικία
Σε πρώτη φάση έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Περαστικοί προσπάθησαν να τον σώσουν σχηματίζοντας ανθρώπινη αλυσίδα
Η νεαρή είχε σημάδια που δεν φαίνεται να εξηγούνται αποκλειστικά από την πτώση
Μεγάλο μέρος της δημιουργίας μιας αγγελίας μπορεί πλέον να αυτοματοποιηθεί
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας
«Το 70 - 80% των κτιρίων στην Πλάκα είναι παλιά» - Οι ζημιές που έγιναν στα γειτονικά κτίρια
Όσα φέρεται να είπαν στις 18:00 το απόγευμα της μοιραίας ημέρας
Όσα αναφέρει το άρθρο για τις αποκαλύψεις και τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας
«Μιλάμε για έναν εγκληματία ο οποίος δεν έχει μετανιώσει γι’ αυτό που έχει κάνει»
Έμεναν στον δεύτερο όροφο του κτιρίου της Λυσικράτους
Τι υποσχόταν σε όσους «είχαν πιεί ξύδια»
Εξετάζεται το ενδεχόμενο διαρροής αερίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.