- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κακοποίηση 3χρονου στο Ηράκλειο: Στον Κορυδαλλό υπό άκρα μυστικότητα οι δύο κατηγορούμενοι
Μετήχθησαν με το πλοίο της γραμμής μέσω Χανίων για λόγους ασφάλειας
Κακοποίηση 3χρονου στο Ηράκλειο: Στον Κορυδαλλό σε καθεστώς προστασίας οι δύο κατηγορούμενοι - Το παιδί συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Με ταχύτητα και υπό άκρα μυστικότητα προχώρησαν οι διαδικασίες μεταγωγής της 26χρονης μητέρας και του 44χρονου συντρόφου της, που κατηγορούνται για τη βάναυση κακοποίηση του 3χρονου Άγγελου στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, η μεταφορά των κατηγορούμενων για την κακοποίηση του παιδιού στο Ηράκλειο Κρήτης στις φυλακές Κορυδαλλού έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής, με πλοίο της γραμμής από τα Χανιά προς τον Πειραιά.
Ο δικηγόρος του 44χρονου, Βασίλης Νουλέζας, εξέφρασε στην ΚΡΗΤΗ ΤV ανησυχία για την κράτηση του πελάτη του στον Κορυδαλλό, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για φυλακή όπου εγείρονται σοβαρά ζητήματα ασφαλείας.
Σύμφωνα με το flash.gr, ο δικηγόρος του είχε ζητηθεί η μεταγωγή του σε σωφρονιστικό κατάστημα ηπιότερων συνθηκών, ενώ, αν προκύψουν κίνδυνοι, θα κατατεθεί εκ νέου αίτημα μεταφοράς.
Ανεξάρτητα από το αν το ζευγάρι κρατηθεί στον Κορυδαλλό ή μεταφερθεί σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε κάθε περίπτωση η κράτησή τους θα γίνει εκτός Κρήτης.
Σύμφωνα με τον κ. Νουλέζα, η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί σχετικά σύντομα, εντός του έτους, χωρίς να ξεπεράσει το διάστημα των δώδεκα μηνών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό τους
«Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ξεκίνησα κάπως»
Με αιματώματα και κατάγματα νοσηλεύεται η 28χρονη
Εκτός κινδύνου η 43χρονη - Οι δραματικές στιγμές που ζητούσε βοήθεια από διερχόμενα ΙΧ
Στην δικογραφία για την υπόθεση καταγράφονται 117 περιπτώσεις απάτης σε βάρος πολιτών
Οι δικαστές δεν του αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό
Μια 43χρονη γυναίκα τραυματίστηκε στον λαιμό από τους πυροβολισμούς
Οι κινήσεις τους στο υποκατάστημα και η στιγμή που γύρισαν πίσω για να μαζέψουν τα χρήματα που τους έπεσαν
Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τα συντρίμμια του οχήματός του
Τους έπεσαν χρήματα καθώς έφευγαν
«Υπήρχαν 400 ξαπλώστρες και τα παιδιά μου κάθονταν στο τσιμέντο» καταγγέλλει
«Παραλύει» το Δημόσιο
Τους πρότεινε ανήθικες πράξεις
Στον εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες για το έγκλημα
Γνωστός στις αρχές ο δράστης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.