Ελλαδα

Βαρβάκειος και Καπάνι - Τελευταία ευκαιρία για σαρακοστιανά πριν την Καθαρά Δευτέρα

Αυξημένη κίνηση στην Αθήνα, υποτονικό το Καπάνι – Ανοιχτές οι Αγορές και την Καθαρά Δευτέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάγκος με σαρακοστιανά στη Βαρβάκειο Αγορά
©ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI

Αυξημένη κίνηση στη Βαρβάκειο, υποτονική στο Καπάνι, με τις τιμές αυξημένες έως 15%

Παραμονή της Καθαράς Δευτέρας, αυξημένη ήταν σήμερα η κίνηση στη Βαρβάκειος Αγορά, με τους πολίτες να σπεύδουν για τα τελευταία ψώνια του σαρακοστιανού τραπεζιού. Η επάρκεια των αγαθών κρίνεται ικανοποιητική, ωστόσο οι τιμές εμφανίζονται αυξημένες κατά 10-15% σε σχέση με πέρυσι.

Στους πάγκους των ιχθυοπωλείων, οι κατεψυγμένες γαρίδες ξεκινούν από 13 ευρώ το κιλό, τα θράψαλα και τα καλαμάρια από 8 ευρώ, τα μύδια από 6 ευρώ, ενώ οι κατεψυγμένες σουπιές κυμαίνονται από 10 έως 12 ευρώ το κιλό.

Ακριβότερο σε σχέση με πέρυσι είναι το φρέσκο χταπόδι, που πωλείται φέτος από 22 έως 24 ευρώ το κιλό, όταν την αντίστοιχη περσινή περίοδο η τιμή του ήταν στα 18 ευρώ. Στα ίδια επίπεδα κινείται και το φρέσκο καλαμάρι, με τιμή εκκίνησης τα 22 ευρώ το κιλό.

Ωράριο μέχρι τα μεσάνυχτα απόψε στη Βαρβάκειο – Ανοιχτό και αύριο Καθαρά Δευτέρα το Καπάνι

Η Βαρβάκειος Αγορά θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 17:00 το απόγευμα, θα κλείσει προσωρινά και θα επαναλειτουργήσει στις 21:00 το βράδυ, παραμένοντας ανοιχτή όλη τη νύχτα μέχρι περίπου τις 12:00 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Την ίδια ώρα, υποτονική ήταν η κίνηση στο Αγορά Καπάνι στη Θεσσαλονίκη. Όσοι δεν πρόλαβαν να κάνουν σήμερα τα ψώνια τους, θα μπορούν να προμηθευτούν θαλασσινά αύριο, Καθαρά Δευτέρα, μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY