- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιώργος Καραϊβάζ: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του 4 χρόνια μετά την δολοφονία του
«Εσύ έχασες τη ζωή σου και εγώ ένα κομμάτι της καρδιάς μου»
Γιώργος Καραϊβάζ: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του 4 χρόνια μετά την δολοφονία του
Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα, Τετάρτη (9.04) από την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, και η σύζυγός του έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στα social media, αφιερωμένη στη μνήμη του.
«Εσύ έχασες τη ζωή σου και εγώ ένα κομμάτι της καρδιάς μου για πάντα με άφησαν ανάπηρη» ανέφερε στο συγκινητικό μήνυμά της, που ανέβασε στο Facebook, η χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ.
«Πριν τέσσερα χρόνια περίπου την ίδια ώρα σε εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι μας. Κεραυνός χτύπησε τη ζωή μας, εσύ έχασες τη ζωή σου και εγώ ένα κομμάτι της καρδιάς μου για πάντα με άφησαν ανάπηρη. Σε πήραν από κοντά μου, από τη ζωή μου δεν μπορούν όμως να σε βγάλουν από την ψυχή μου από τα όνειρα μου.
Αφού δεν μπόρεσαν να σε κάνουν συνεργό τους στα εγκλήματα τους μιας και ούτε να σε λαδώσουν μπορούσαν ούτε να σε εκβιάσουν, αποφάσισαν να βάλουν οριστικό τέλος στο λόγο σου στη πένα σου. Για κράτος είσαι ένα εργατικό ατύχημα και όχι μια στυγερή εκτέλεση. Το επίσημο κράτος δεν ενέσκηψε ούτε ελάχιστα στη δολοφονία ενός εκπροσώπου του Τύπου.
Σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα, να φανταστείς μετά τη δικαστική απόφαση που έστω σε αυτό στάθηκαν αντάξιοι του καθήκοντος τους οι δικαστές δεν έχει γίνει αποδεκτό τραγικό και όμως Ελληνικό. Σ’ αγαπώ Γιωργούκο μου. Ακόμα τίποτα Γιωργούκο μου, επιμένω και περιμένω», αναφέρει στην ανάρτησή της η Στάθα Καραϊβάζ.
Πριν τέσσερα χρόνια περίπου την ίδια ώρα σε εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι μας . Κεραυνός χτύπησε τη ζωή μας , εσύ έχασες...
Posted by Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ on Wednesday, April 9, 2025
Ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε στις 9 Απριλίου 2021, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, από δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Στις 5 Ιουλίου 2024 ξεκίνησε η δίκη των κατηγορουμένων στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών και ολοκληρώθηκε στις 31 Ιουλίου, με την αθώωσή τους λόγω αμφιβολιών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φωτογραφίες και βίντεο στρατιωτικών εγκαταστάσεων, τα έστελνε σε 10 παραλήπτες Πολωνίας
Αγρότες διαμαρτύρονται για τη διαχείριση της ζωονόσου
Μέχρι πότε θα βρίσκονται στους δρόμους οι οδηγοί
H διαδικασία θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 26 Μαρτίου 2026
Πρόκειται για εξαιρετικά μεταδοτικό ιογενές νόσημα και προσβάλει βοοειδή, αιγοπρόβατα, χοίρους, καθώς και ορισμένα άγρια είδη
Ποια ημέρα θα γίνουν τα τελευταία μαθήματα
Οδηγίες και προθεσμία εγγραφών 2026-2027
Ισόβια και 2 έτη χωρίς ελαφρυντικά στον 22χρονο - Ποινή 30 μηνών στον εξάδελφο
Τι καιρό θα κάνει μέχρι το Σάββατο
Εκδικάζεται η υπόθεση της 23χρονης συνεπιβάτιδας για το τροχαίο του Νοεμβρίου 2022
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τον βρήκε ο αδελφός του που τον αναζητούσε
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Μια συλλογή που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έργα των Ιακωβίδη, Dali, Μόραλη, Κεσσανλή, Γαϊτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.