- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
«Πήγαινε ντύσου»: Ιερέας στην Παιανία διέκοψε γάμο για το ντύσιμο της κουμπάρας
«Αναγνώρισε το σφάλμα της, ήρθε κάτω από το πετραχείλι και εξομολογήθηκε», λέει ο ιερέας
Ιερέας στην Παιανία διέκοψε γάμο για το ντύσιμο της κουμπάρας - Τι υποστηρίζει ο ιερέας
Αναστάτωση προκλήθηκε σε εκκλησία στην Παιανία το Σάββατο (19.10) όταν ιερέας διέκοψε το μυστήριο του γάμου λόγω του ντυσίματος της κουμπάρας του ζευγαριού, προκαλώντας αμηχανία τόσο στη νύφη και τον γαμπρό, όσο και στους παρευρισκόμενους.
Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, η κουμπάρα στον γάμο αφαίρεσε την εσάρπα την οποία φορούσε, αφήνοντας να φαίνεται η πλάτη και το ντεκολτέ της κατά τη διάρκεια του μυστηρίου στην Παιανία. Ο ιερέας θεώρησε ότι η εμφάνιση της κουμπάρας είναι ανάρμοστη για το ιερό μυστήριο, διέκοψε την τελετή και της απηύθυνε αυστηρή παρατήρηση. «Πήγαινε ντύσου και έλα ξανά, εδώ δεν είναι πασαρέλα», λέγεται ότι της είπε ο ιερέας.
Η κουμπάρα έβαλε ξανά την εσάρπα της και η τελετή συνεχίστηκε κανονικά.
Τι λέει ο ιερέας για το περιστατικό σε γάμο στην Παιανία
«Επέπληξα μία νεαρή κοπέλα διά την άσεμνη αμφίεσή της και εν συνεχεία αναγνώρισε το σφάλμα της, ήλθε αυτοβούλως και μπήκε κάτω από το πετραχήλι και εξομολογήθηκε και μετανόησε της επέβαλα κανόνα», δήλωσε ο ιερέας μιλώντας σήμερα (21.10) στον Ant1 και πρόσθεσε: «Ο Απόστολος Παύλος λέγει οι γυναίκες να προσεύχονται με αμφίεση σεμνή, στολίζοντας τον εαυτό τους με σεμνότητα και σωφροσύνη, όχι με περίτεχνες κομμώσεις και χρυσά κοσμήματα ή μαργαριτάρια, ή ενδύματα πολυτελή, αλλά με ό,τι ταιριάζει στις γυναίκες που λένε ότι σέβονται το Θεό, δηλαδή με καλά έργα. Το σώμα μας είναι οίκος του Θεού και οφείλουμε να το σεβόμαστε».
Διαβάστε επίσης → Θύματα απάτης 22 ζευγάρια που σχεδίαζαν να παντρευτούν σε κτήμα στο Κορωπί
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς βγάζουμε σήμα κυκλοφορίας - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Καθαρά Δευτέρα, το μοναδικό τριήμερο
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
«Κάνουμε τις μετακινήσεις ασφαλέστερες» σημειώνει ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Δείτε τις εικόνες από το σημερινό tour του στους δρόμους της πόλης
«Σε ουδένα επέτρεψα να μου υποδείξει τι θα έπρεπε να γράψω ή να μη γράψω», δηλώνει στο τελευταίο του άρθρο
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση
Άσπρη μέρα σήμερα σε μεγάλο υψόμετρο
H δίκη, οι ποινές, η αυτοκτονία Σφηνιά και οι καταγγελίες λίγο πριν το δυστύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.