- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Επαναπατρίστηκαν 60 Έλληνες και Κύπριοι που είχαν εγκλωβιστεί στον Λίβανο
Συγκινητικές εικόνες από την άφιξη του ελληνικού C-130
Επαναπατρίστηκαν 60 Έλληνες και Κύπριοι που είχαν εγκλωβιστεί στον Λίβανο - Συγκινητικές εικόνες από την άφιξη του ελληνικού C-130
Στην Ελλάδα έφτασε λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, το αεροσκάφος C-130 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο είχε απογειωθεί νωρίτερα από την Βηρυτό στο πλαίσιο της πρώτης επιχείρησης επαναπατρισμού Ελλήνων και Κύπριων πολιτών, από τον Λίβανο. Νωρίτερα, στις 13.30 το μεσημέρι το C-130 προσγειώθηκε στη Λάρνακα.
Με θερμά λόγια αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επιτυχή επιχείρηση του υπ. Άμυνας για απεγκλωβισμό Ελλήνων και Κυπρίων από τον Λίβανο.
«Και μιας και μιλάμε για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, με χαρά ενημερώθηκα ότι η αποστολή την οποία ανέλαβε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να μεταφέρουμε με ασφάλεια Έλληνες και Κύπριους συμπολίτες μας από το αεροδρόμιο της Βηρυτού, ολοκληρώθηκε, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι σε θέση να μπορούν να φέρουν εις πέρας τέτοιες αποστολές, όπου χρειαστεί, και πάνω απ’ όλα να προστατεύουμε τους συμπολίτες μας, Έλληνες και Κυπρίους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Εικόνες από την άφιξη των Ελλήνων των Ελλήνων και Κύπριων που επαναπατρίστηκαν από τη Βηρυτό
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.